"Türkiye‘yi Şantiyeye Çevirdik"

AK Parti milletvekili adayı Tülin Erkal Kara, hükümetin Türkiye‘yi şantiyeye çevirdiğini, Türk işadamlarının yurt dışındaki yatırımlarının da büyüyen ekonomi sayesinde arttığını söyledi.

Seçim çalışmaları için Bursa‘nın Gemlik ilçesinde temaslarda bulunan Kara, ev hanımları ile bir araya geldi. Kara, 2023 hedeflerinin çok büyük olduğunu ve bunları gerçekleştirmek için sürekli çalışacaklarını ifade etti. Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu vurgulayan Kara, "Yaptık, yapıyoruz ve yapacağız. Hizmeti görev bildik ve Türkiye‘nin her yerine yatırım yapıyoruz. Her yer inşaat alanı gibi. AK Parti çalıştıkça Türkiye kazanıyor vatandaşımız rahat bir nefes alıyor. Sadece Türkiye‘de değil

yurt dışında da yatırımlarımız devam ediyor. Türkiye küresel ekonomik krizden etkilenmedi. Hatta yurt dışı seyahatlerine gittimiz zaman buradaki yabancı iş adamları Türkiye‘ye gelip fabrika açmak istiyorlar. Çünkü Türkiye, güvenli ve ekonomik açıdan kalkınan bir ülke konumuna geldi. Başbakanımız ekonomik kriz çıktığı zaman bu krizin Türkiye‘yi teğet geçeceğini söylediği zaman birçok kişi buna inanmadı. Ama geldiğimiz noktada görüyoruz ki kriz bizim ülkemizi etkilemedi ve yabancı yatırımın gözdesi haline

geldi. Artık Türkiye güven veren bir ülke haline geldi" diye konuştu.

KARA İLE HUZUR BULDULAR

Kadınlarla sohbetinin ardından Özel Gemlik Bilgi Bahçesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi‘ndeki çocukları ziyaret eden Kara, buradaki çocuklara karanfil dağıttı. Öğretmenlerinden eğitim alan çocuklar ise Kara‘yı görünce sevince boğuldu. Engelli ve özürlü vatandaşlar için özel bir yasa çıkardıklarını hatırlatan Kara, bu vatandaşların AK Parti döneminde gereken değeri gördüklerini ve bu gençlerin ailelerinin hükümete dua ettiklerini ifade etti.

Gemliklilere bir de müjde veren Kara, 300 yataklı yeni devlet hastanesi ile yeni yapılacak Anadolu Lisesi‘nin temelinin en kısa sürede atılacağını söyledi. Kara, "Biz eski hükümetler gibi bir inşaatın temelini attıktan sonra oradan ayrılmıyoruz. Hizmet binasının temelini atıyoruz ve bir yıl sonra da temelini attığımız inşaatın açılışını yaparak onu halkın hizmetine sokuyoruz. Gemlik ilçesi için de yeni bir devlet hastanesi ile bir Anadolu lisesi yapmayı düşünüyoruz. Temelini de en kısa sürede atacağız"

dedi.

Kaynak: İHA