Lale Devri 35. Bölüm fragmanı ve özeti

Lale Devri 35. Bölüm fragmanı ve özeti sizler için hazır. Zengin bir ailenin işlerin kötü gitmesinden dolayı uçurumun kenarına gelmesi ve bu sürçte yaşanan olaylar izleyicinin büyük beğenisini topladı.

Lale Devri dizisinin 35. Bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Çunar duyduklarına bir ürlü inanmak istemez. Yeşimyine mutluluğuna gölge düşürmüştür. Öfkesinde deliye dönen Çınar, Cansel'in kapısına tekrar dayanacaktır.

Cansel'e hesap sorar ve aldığı cevap hiç hoşuna gitmez. Yeşime'e aşık olan Cansel, Çınar'ın sert çıkışlarına karşılık verir ve büyük bir kavga çıkar.

Yaşadıkları Necip'e ağır gelmektedir. Kendini iui hissetmemektedir. Rahatsızlığını herkesten gizlemeye çalışır ama Reyhan abisinin iyi olmadının farkındadır.

Necip aracın içinde kalp spazmı geçirirken Reyhan'ın şoförü uyarmasıyla ölümden döner. Bu sırada bu kez işini şansa bırakmak istemeyen Çınar, Yeşim'i başka bir doktora götürür.

Artık bir oğlu olacağından emindir. Beyazgazete.com. Çınar'a sırıl sıklam aşık olan Toprak, Yeşim'in hamileliğini ve Çınar'ın bunu öğrendiğini bilmemektedir.

Tüm masumiyetiyle aşık olduğunu kocasına kendisini teslim eder. Toprak'a hayır diyemeyen Çınar için her şey kör düğüm olmuştur.

FRAGMAN İÇİN TIKLAYINIZ

Lale Devri 35. Bölüm fragmanı ve özeti