12 Haziran Seçimlerine Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Cahit Öztok, Adana’nın bakir sahillerinin yer aldığı Karataş ilçesinde esnafı ziyaret etti, bölgenin turizm cenneti olması ve insanların yaşam standartlarını iyileştirilmesini de kapsayan 100 Devlet Sözü başlıklı projelerini anlattı.

12 Haziran Seçimlerine Doğru
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Cahit Öztok, Karataş gezisi sonrasında yaptığı açıklamada 100 Devlet Sözü başlıklı seçim beyannamesini hatırlatarak " Ülkemizin zengin turizm potansiyelini gereğince değerlendirmek için tanıtım ve pazarlama konularına etkinlik kazandırılarak potansiyelin dört mevsim kullanılması sağlamayı hedefliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi tek başına iktidar olduğunda güzide Karataş beldemiz de hak ettiği belediye ve devlet hizmetlerine eksiksiz kavuşacaktır. Projelerimiz çerçevesinde kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasında işbirliği ve eşgüdümü sağlayacak sektörün tamamını kapsayan bir yapılanmaya gidilecektir. Ülkemizin turizmi çeşitlendirilecek, dünya turizm pazarında Karataş gibi belli yörelerimizin markalaşması sağlanacaktır. Turizm projeleri ana başlığını biraz açacak olursak deniz turizmi, yat turizmi, tarih ve müze turizmi, mağara turizmi, kış turizmi, dağ turizmi, sağlık turizmi, inanç turizmi, kongre turizmi gibi alternatif turizm alanları geliştirilecektir. Turizm potansiyelini iyi değerlendirmek için tanıtım ve pazarlama konularına etkinlik kazandırılarak, dünya turizm gelirleri pastasından daha fazla pay alınması sağlanacaktır. Geleneksel pazarların yanı sıra, yeni pazarlara açılmayı ve yeni bir Türkiye imajı oluşturmayı amaçlayan, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasında işbirliği ve eşgüdümü öngören uzun vadeli bir turizm politikası uygulanacaktır" dedi.

Karataş İlçesi gezisinde polis memurlarıyla selamlaşan ve sohbet eden Öztok, "Bütün güvenlik mensuplarına beş bin göstergenin memur aylık katsayısı ile çarpımı tutarında yaklaşık 310TL, köy korucularına ise iki bin beş yüz göstergenin memur aylık katsayısı ile çarpımı tutarında yaklaşık 155 TL "güvenlik tazminatı" verilecektir. Buna paralel olarak güvenlik mensubu emekli aylıklarına 100 TL, köy korucusu emekli aylıklarına ise 50 TL. seyyanen artış yapılacaktır. Polis memurlarının, emsal durumdaki üniversite mezunu memurlarda olduğu gibi birinci derecenin son kademesine kadar yükselebilmelerine imkan sağlayan düzenleme yapılarak emeklilik haklarına ilişkin mağduriyetleri giderilecektir" dedi.

Kaynak: İHA