Yarım Asırda 6 Bin Mezun

20 Kasım 1961 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan ve bugüne kadar yaklaşık 6 bin mezun veren Isparta Ticaret Meslek Lisesi 50‘nci yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor.

Yarım Asırda 6 Bin Mezun
Vali Memduh Oğuz‘un da katıldığı etkinliklerde fotoğraf sergisi açıldı, şiir dinletisi gerçekleştirildi. Okul Müdürü Şevket Daşdibi, okula destek veren tüm mezun, personel, veli ve hayırseverlere teşekkür ederken Ispartalıların geçmişte olduğu gibi gelecekte de TML‘ye sahip çıkmasını istedi.

Isparta TML mezunlarından ITSO Başkanvekili işadamı Şükrü Başdeğirmen, konuşmasında meslek lisesi eğitiminin ve kalifiye eleman yetiştirmenin önemine değindi. 50 yaşında olduğunu belirten Başdeğirmen,1976 yılında başladığı TML‘den çalışmak zorunda olmasından ötürü 6 yılda mezun olduğunu anlatan ve 30 yıl sonra mezun olduğu okulun bahçesinde olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başdeğirmen, okulda aldığı eğitimin ticari yaşamında başarılı olmasında büyük rol oynadığını aktardı. .

MÜDÜRLERE PLAKET

Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz da “Isparta Milli Eğitimine büyük katkıları bulunan ve mezun ettiği öğrencilerle Isparta ekonomisinin gelişmesine katkı sağlayan Isparta Ticaret Meslek Lisesi‘nin 50‘nci kuruluş yılı etkinliklerinde aranızda bulunmaktan büyük mutluluk duydum. Buradan mezun olan yönetici, öğretmen ve öğrencileri kaynaştırmak amacıyla düzenlenen bu organizede emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.

Etkinlikler kapsamında Vali Memduh Oğuz Ticaret Meslek Lisesi‘nde görev yapan müdürleri plaketle onurlandırdı.

Kaynak: İHA