Sanayi Esnafı Tepkili

Adapazarı Modern Sanayi ve Artvin Sanayi sitelerini birbirlerine bağlayan kavşağın 6 yıldır kapalı olmasına ve her seçimde açılacak sözü verilmesine sanayi esnafı tepki gösterdi

Sanayi Esnafı Tepkili
2004 yılından beri kapalı olan Artvin Sanayi Kavşağı’nda bir gurup sanayi esnafı iş yapamadıklarını ve karşıda bulunan sanayi ile bağlantılarının kesilmesi nedeniyle zor günler yaşadığını belirterek tepki gösterdiler.

Adapazarı Modern Sanayi ve Artvin Sanayi sitelerini birbirlerine bağlayan kavşağın kapatılmasına tepki gösteren sanayi esnafı, D–100 Karayolu’nu üzerindeki her seçim öncesi yaya geçidi yapılarak trafik ışıkları koyulduğunu seçim bittikten sonra yeniden kaderleri ile baş başa bırakıldıklarını ileri sürdüler. Tepkilerini dile getiren sanayi esnafı, “D–100 Karayolu Adapazarı girişinde bulunan ve Modern Sanayi ile Artvin Sanayi sitesini birbirlerine bağlayan kavşak kapatılalı yaklaşık 6 yıl oldu. O günlerden bugüne kadar hep seçim zamanı kavşağın açılacağı sözünü verdiler. Seçim bittikten sonra verilen hiçbir söz yerine getirilmedi” diyerek artık kavşağın açılmasını istediler.

Kaynak: İHA