Resim Sergisi Açıldı

Nedim Ökmen Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin düzenlediği resim sergisi Kilis Valisi Yusuf Odabaş, tarafından açıldı.

Nedim Ökmen Anadolu Öğretmen Lisesi‘nde gerçekleştirilen serginin açılışına Vali Yusuf Odabaş, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İl Bayındırlık ve İskan Müdürü Harun Taşkesen, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Nedim Ökmen Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Müdürü Ertuğrul Aydın, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Vali Yusuf Odabaş, yaptığı konuşmada, öğrencilerin sanatsal resim çalışmalarının önemli olduğunu belirterek, "Öğrencilerin yağlı boya ile böyle güzel bir resim sergisi açmaları bizleri çok memnun etti. Öğrencilerimizin boş zamanlarında veya resim derslerinde bu tür çalışmaları stres atmalarına neden oluyor, ortaya böyle muhteşem eserler çıkıyor. Öğrencilerin bu tür sosyal, kültürel etkinliklere yönlendirilmesi öğrencilerin gelişimi açısından önemlidir" dedi.

Nedim Ökmen Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Müdürü Ertuğrul Aydın, öğrencilerin bir eğitim yılından beri çalışarak bu resim sergisini ortaya çıkardıklarını söyleyerek, "Bugün burada gördüğümüz resimler öğrencilerimizin el emeği göz nurudur. Nedim Ökmen Anadolu Öğretmen Lisesi olarak önümüze koyduğumuz hedefleri bir bir yerine getiriyoruz. Böyle güzel bir resim sergisini tertip eden öğrenci ve öğretmenlerine sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Nedim Ökmen Anadolu Öğretmen Lisesi‘nde gerçekleştirilen, kuruluşunun 50. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen bahar şenliği, gıda kermesi ve okul öğrencilerinin yaptığı resim sergisinin açılışının ardından, öğrenciler arasında düzenlenen çuval yarışı, ip çekme yarışı ve daha birçok etkinlikler yapıldı.

Vali Yusuf Odabaş tarafından Nedim Ökmen Anadolu Öğretmen Lisesi kuruluşunun 50. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen bahar şenliği, gıda kermesi ve okul öğrencilerinin yaptığı resim sergisinin açılışını yaptı.

Kaynak: İHA