Mardin Esnafından Güler’E Tam Destek

Seçim çalışmalarını gece gündüz yürüten AK Parti milletvekili adayı Muammer Güler, Mardin esnafıyla buluştu. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Güler, esnafa Turizm ile ilgili önemli müjdeler verdi.

Mardin Esnafından Güler’E Tam Destek
Mardin’e gelen turist sayısını uzun vadede 5 milyona çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Güler, “Kentsel dönüşüm projesi ve kale restorasyonun tamamlanmasıyla Mardin’e kısa vadede 2 milyon uzun vadede 5 milyon yıllık turist ziyareti gerçekleşecek. Bu esnafımızın yüzünü güldürmeye yeter” dedi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren Muammer Güler, beraberinde Mardin Milletvekili Gönül Bekim Şahkulubey, AK Parti İl Başkanı Lokman Sinanoglu’yla Mardin esnafıyla buluşarak sorunlarını dinledi. 12 Hazirana kadar bütün seçmenlere ulaşmak için gece gündüz çalışmalarını sürdüren, ilçe ve köy gezileri yanında Mardin merkezde bulunan esnaf ve sanatkarları da ziyaret eden Muammer Güler, 12 Haziran seçimleri ile ilgili esnaftan destek istedi. Mardin esnafının coşkuyla karşıladığı Güler ve ekibi, Çarşı esnafının tam desteğini aldı.

Esnafa turizm ile ilgili önemli müjdeler veren Güler, “Kale restorasyonun tamamlanması, tarihi kentsel dönüşüm projesinin bitirilmesi sonucu bölgedeki kültür turizminin gelişeceğini kısa vadede 2 milyon uzun vadede 5 milyon yıllık turist gelecektir. Bu potansiyelin Mardin’e bir katma değer sağlayacağı ve binlerce gencimize yeni iş alanları açılacağı unutulmamalıdır. Turizmin gelişmesi esnafımızın yüzünü güldürecek günlük gelirlerini artıracaktır. Turizm ülkemizin ve Mardin’in en önemli gelir kaynağı haline dönüşecektir” dedi.

Kaynak: İHA