İstanbul‘daki Patlama

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, İstanbul Etiler‘de meydana gelen patlamayla ilgili olarak, "Terör örgütleri ortalığı karıştırmak için bu tür eylemler yaparak seçim güvenliğinin Türkiye‘de olmadığını göstermeye çalışıyorlar" dedi.

İstanbul‘daki Patlama
Karabük‘ün Eskipazar ilçesinde seçim gezilerini sürdüren TBMM Başkanı ve Karabük milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin, gazetecilerin İstanbul‘da meydana gelen patlamayla ilgili sorularını cevaplandırdı. Şahin, 2 veya 3‘ü ağır 7 yaralının bulunduğunu ifade ederek, "Yaralılarımız inşallah şifa bulur. İstanbul Valiliği ve Emniyet Müdürlüğümüz bu olayla ilgili sanıyorum incelemesini çok titiz bir şekilde yürütmektedir. Kim veya kimler tarafından bu eylemin gerçekleştirildiği sanıyorum yakın zamanda ortaya

çıkar. Maalesef seçimlere doğru bir takım terör örgütleri ortalığı karıştırmak için bu tür eylemler yaparak, seçim güvenliğinin Türkiye‘de olmadığını göstermeye çalışıyorlar. 12 Haziran seçimleri terör örgütünün veya terör örgütlerinin bütün uğraşlarına rağmen sükunet ve güven içinde gerçekleştirilecektir. Milletimiz sağduyusuyla bu demokratik sınavdan da başarı ile geçecektir. Bu tür örgütlerin provokasyonuna aldırmadan biz yolumuza devam etmeliyiz. Nitekim devam ediyoruz. emniyet ve istihbarat

birimleri tarafından çok ciddi bir şekilde takip ediliyor. Terör örgüt veya örgütleri dış desteklerin de arkasında olduğunu düşünerek Türkiye‘ye zarar vermeye çalışıyorlar. Ama devletimiz güçlüdür. Emniyet birimlerimiz, jandarmamız ve tüm güvenlik birimlerimiz bunların üstesinden gelir" dedi.

EMENİKE TRANSFERİ

Karabükspor‘un Onursal Başkanı da olan Şahin, Emenike‘nin Fenerbahçe‘ye transferi konusunda ise, "Bu bir alışveriş. İki kulüp arasında transfer gerçekleşmiştir. Bizim diyeceğimiz, hayırlı olsun. Mebla şu olmuş bu olmuş o bizi ilgilendirmez. İki kulüp anlaşmışlar. Taraflar anlaşmışsa yapacağımız bir şey yok, hayırlı olsun" diye konuştu.

Daha sonra ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulunan Şahin, bir pasaj içindeki meyhaneye de girdi. Burada alkollü olan bir emekli Şahin‘i kucaklayarak, "Dünya sizinle gurur ve şeref duyuyor. Ben emekliyim" dedi. Herkesle tek tek tokalaşan Meclis Başkanı Şahin, son olarak köy muhtarları ile bir araya gelerek sorunları dinledi.

Kaynak: İHA