Has Parti Keçiören Seçim Merkezi Açıldı

HAS Parti‘nin Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi‘nin açılışını yapan HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti iktidarının tek alternatifinin HAS Parti olduğunu söyledi.

HAS Parti‘nin Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi, dün akşam Genel Başkan Numan Kurtulmuş‘un da katıldığı bir törenle açıldı. HAS Parti Genel Başkanı Kurtulmuş, açılışta yaptığı konuşmada seçim çalışmaları kapsamında 40‘a yakın ilde 100 binlerce vatandaşla bir araya gelme fırsatı bulduğunu belirterek, gezilerde edindiği izlenimleri partililerle paylaştı. Kurtulmuş, "HAS Parti tutmuştur. Halk tarafından kabul görmüştür. Hızlı bir şekilde geliyor. Yolumuz açıktır. İnşallah 12 Haziran seçimleri Türkiye‘de

eski siyaset defterinin kapandığı bir seçim olacaktır" dedi.

Türkiye‘de çok yanlış bir siyaset tarzının sürdürüldüğünü belirten Kurtulmuş, milletin bu siyaset yönteminden, kutuplaşmadan illallah dediğini, derdine derman olacak yeni bir ses arayışında olduğunu söyledi. Oyların sağ-sol diye bölünmek istendiğini ifade eden Kurtulmuş, bu oyunu çok gördüklerini, aynı oyunun temcit pilavı gibi milletin önüne konulduğunu ifade etti. Kurtulmuş şunları kaydetti:

"Biri ‘din elden gidiyor‘ diyor, birisi ‘cumhuriyet elden gidiyor‘ diyor. Ne din elden gidiyor, ne Cumhuriyet. Giden bizim Mehmet‘in geleceği, gençlerin kararan umutlarıdır. Evlerinde fukaralıktan dolayı huzurlarını kaybeden ev kadınları, annelerdir. HAS Parti, bu oyunu bozmak için geliyor. Biz insanları bölmek, dağıtmak, kamplara ayırmak için değil, kitleleri birleştirmek için geliyoruz. Bizim kitabımızda insanları ayırmak yok. Bizim kitabımızda, sağcı-solcu, Kürt-Türk, Alevi-Sünni, zengin-fakir diye

ayırmak yok. Bizim için her biri birbirinden değerli Allah‘ın kulları var."

AK Parti hükümetinin verdiği sözleri tutmadığını savunan Kurtulmuş, 9 yıldır istedikleri her türlü atamayı yapanların, istedikleri her türlü paylaşımı diledikleri gibi yapanların, iş milletin beklentilerini karşılamaya geldiğinde, ‘yapamıyoruz, yaptırmıyorlar, biraz daha bekleyin‘ dediklerini ifade etti. Kurtulmuş, "9 yıl boyunca ‘başörtüsüne özgürlük‘ lafı üzerinden iktidar olanlar, acaba şimdi ne oldu da Antalya‘da 13. sıraya, seçilmeyecek yere başörtülü milletvekili adayı koyuyorlar. Türkiye‘de Kürt

meselesi var diyerek 9 yıldır bunun üzerinden oy alanlar, acaba ne oluyor da 9 sene sonra ‘Kürt meselesi yoktur‘ diyerek bu işten vazgeçtiklerini söylüyorlar" dedi.

AK Parti‘nin, alternatifsiz olduğunu düşündüğünü ancak bu konuda yanıldığını kaydeden Kurtulmuş, Türk milletinin her zaman alternatifini bulduğunu ve iktidara getirdiğini anlattı. Kurtulmuş, bundan sonra hükümetin alternatifinin sadece HAS Parti olduğunu dile getirdi.

Numan Kurtulmuş, konuşmasının ardından partiye yeni katılanlara rozet taktı. Kurtulmuş daha sonra HAS Parti Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi‘nin açılışını yaptı.

Kaynak: İHA