Devlet Bakanı Ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç:

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Mustafakemalpaşa Belediyesi‘nin yeni hizmet binasını açtı.

Karacabey‘in ardından Mustafakemalpaşa ilçesine geçen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, belediye binasının açılışını yaptı. Törende konuşan Arınç, AK Parti‘nin dürüst siyaset yaptığını belirterek, "Hiçbir açılışta böyle muhteşem bir kalabalık görmedim. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan‘a teşekkür ediyorum. İlçenin ihtiyacı olan hükümet konağı ve adalet sarayı ile 200 yataklı hastanenin temeli önümüzdeki aylarda atılacak. Yaptığımız hizmetler artarak devam edecek. Dedikodulara kulak asmayın. Biz dürüst

siyaset yapıyoruz. Başkalarına benzemeyiz. Her kesimin elinden tutuyoruz. Böyle de devam edecektir. Belediye binamız gayet güzel olmuş. İnsanlar doğumdan ölene kadar belediyeye muhtaçtırlar. Herkes sıkıntısı belediye başkanına anlatır. O gece gündüz çalışır. Çok güzel bir belediye başkanınız var. Bunun kıymetini bilin" dedi.

12 haziran seçimlerinde vatandaşların bereketli bir karar vereceğine inandığını belirten Arınç, "Hizmetlerin devamı için siz ne yapacağınızı bizden iyi bilirsiniz. Biz sizi mahcup etmez ve yalnız bırakmayız. Hizmete talibiz. Ustalık dönemimizde yapacaklarımıza birilerinin aklı ermiyor ama neler yapacağımızı göreceksiniz" diye konuştu.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan‘ın duygusal bir konuşma yaptığı tören, mehter takımı ve 14 Eylül İlköğretim Okulu ekibinin zeybek gösterileri ile renklendi. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Vali Yardımcısı Selman Yenigün, Bursa milletvekilleri ve kamu kurum temsilcileri katıldı.

Kaynak: İHA