Aydınlı Kuaför Ümit Ankara’Da Efe Şov Yaptı

Geçtiğimiz ay Ukrayna’da düzenlenen uluslarası saç yarışmasında Aydın’ı başarı ile temsil eden ve Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından ödüllendirilen Aydınlı Kuaför Ümit, şimdi de Ankara’da Aydın’ı başarı ile temsil etti.

Aydınlı Kuaför Ümit Ankara’Da Efe Şov Yaptı
Ankara’da özel bir firmanın sponsorluğunda düzenlenen ‘Kuaförler Yarışıyor En İyiler Buluşuyor’ adlı yarışmaya Aydınlı Kuaför ümit Efe CMC Şov Eekibi olarak görev aldı. Şovlar ve eğitim olmak üzere 3 ana bölümden oluşan yarışmada Aydın’ı temsil eden Ümit Efe, özel tasarımları ile jüriden tam not aldı. Ülkenin değişik yerlerinden yaklaşık 50 kuaförün katıldığı yarışmalarda birbirinden güzel tasarımları ile maharetlerini konuşturan kuaförlere sertifika verildi.

Ülke genelinde ve dünyanın çeşitli ülkelerinde Aydın’ı başarı ile temsil etmekten mutluluk duyduğunu belirten Kuaför Ümit Efe, “Yaklaık 10 yıl önce dükkan açıp kuaförlük mesleğimi yapmaya başladım. Bu süre zarfında ulusal ve uluslararası olmak üzere toplam 6 ayrı yarışmaya katıldım. Hedefim sadece yarışmaya katılıp derece almak değil, aynı zamanda ilimizi tanıtmak. Bunda da başarılı olduğuma inanıyorum” dedi.

Ukrayna’da Fantezi Topuz ile en iyi tasarım ödülü alan ve Gelin Saçı’nda dünya ikincisi olan Ümit Efe, geçtiğimiz hafta Ankara’da yapılan yarışmada ise ‘Bahara Merhaba’ isimli saç modeli ile göz doldurdu.

Kaynak: İHA