Ak Partili Yurttaş‘a Sağlıkçılardan Destek

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Dr. Muzaffer Yurttaş, seçim çalışmaları kapsamında Turgutlu’da sağlık çalışanları ile biraraya geldi.

Ak Partili Yurttaş‘a Sağlıkçılardan Destek
Turgutlu, Alaşehir ve Salihli’de hastanelerde başhekimlik ve genel cerrah olarak görev yapan, 12 Haziran genel seçimlerinde de AK Parti‘den aday olan Op. Dr. Muzaffer Yurttaş, bugün Turgutlu‘da hastaneleri ziyaret etti. Meslektaşlarıyla biraraya gelen, hastalarla sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Yurttaş, seçimlerde kendisine destek istedi. Kendisine gösterilen ilgi karşısında memnuniyetini ifade eden Yurttaş, AK Parti döneminde sağlık alanında gerçekleştirilen hizmetleri anlattı. Sağlık kuruluşlarının tek çatı aldında bulunduğunu, emeklinin, memurun ve işçinin tüm hastanelerden faydalanabildiğini hatırlatan Yurttaş, “AK Parti hükümetinden önce insanlarımız birinci, ikinci ve üçüncü sınıf vatandaş olarak ayrılmıştı. Türk insanı ikinci sınıf muamele görerek SSK ve Devlet Hastaneleri olarak ayrı guruplarda tedavi görüyordu. Şimdi ise AK Parti hükümeti döneminde hastanelerimiz birleşti ve aynı noktadan hizmet veriliyor. Bu gün özel hastanelerimizde bile halkımız en iyi kalitede hizmet alıyor. AK Parti insan ayırımı yapmadan hizmet veriyor, vermeye de devam edecek" dedi.

Hastanelerin ardından Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı da ziyaret eden Yurttaş, Oda Başkanı Gökhan Yörüyen tarafından karşılandı. Op. Dr. Yurttaş, şoförlerin sorunları ve sıkıntıları hakkında bilgi aldı. Başkan Yörüyen, Torba Yasa‘nın çıkmasıyla birlikte kamyoncu esnafının birçok sıkıntısının giderildiğine işaret etti. Yurttaş, son yıllarda yapılan bölünmüş yollarla şoför esnafının rahatladığını belirterek, bölünmüş yollarının bir ülkenin geldiği noktayı gösterdiğini kaydetti.

Kaynak: İHA