Afyonkarahisar‘da ‘Ucuzluk‘ İzdihamı

Afyonkarahisar‘da ev eşyalarını üçte biri fiyatına satan gezici mağaza önünde vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Yaşanan izdihamda çocuklar ve yaşlılar ezilme tehlikesi yaşadı.

Afyonkarahisar‘da ‘Ucuzluk‘ İzdihamı
Afyonkarahisar‘da gezici bir mağaza tarafından ev eşyaları üçte biri fiyatına satışa sunuldu. Günler öncesinden kampanya ile ilgili duyuru yapan mağaza yetkilileri, bugün saat 10.00‘da kapılarını açtı. Kampanyayı duyan Afyonkarahisarlılar, sabahın erken saatlerinden itibaren eşya alabilmek için mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kapıların açılması ile birlikte mağazaya hücum eden vatandaşlar, zaman zaman izdihama yol açtı. İzdihamdan ise en fazla küçük çocuklar ve yaşlılar etkilendi. Mobilya, beyaz

eşya ve diğer ürünleri alabilmek için vatandaşlar birbirleri ile adeta yarıştı. Ürünlerin ucuz ve uygun olması nedeniyle günün erken saatlerinde geldiklerini söyleyen vatandaşlar, izdihama rağmen birkaç parça eşya alabildikleri için mutlu olduklarını söylediler.

Mağaza yetkilisi Serkan Sancak, Türkiye‘nim her yerinde olduklarını söyledi. Afyonkarahisar‘daki ağabeylerinin burada bir mağaza açılması için ricada bulunduklarını belirten Sancak, 330 liraya koltuk takımları, 400 liraya yatak odası takımlarını satışa sunduklarını kaydetti. Kendi imalatları olan ürünleri toptan fiyatına sattıklarını dile getiren Sancak, gördüğü ilgiden memnun olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA