Yüksel "Şimdi Sıra Yeni Projelerde"

AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Babadağ ilçesi Mollaahmet köyünde vatandaşlarla sohbet etti. Yüksel, "Bitirilemeyenleri bitirdik, şimdi sıra yeni projelerin hayata geçirilmesinde" dedi.

Yüksel 'Şimdi Sıra Yeni Projelerde'
Milletvekili Yüksel, AK Parti iktidarının bitirilemeyen birçok projeyi tamamladığını ve şimdi sıranın yeni projelerde olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Partimiz iktidarında vatandaşlarımız yeni bir anlayışla tanıştı. Yapılamayanların yapıldığını, çözümlenemeyen sorunların çözüme kavuştuğunu gördü. Karadeniz bölgesinin ulaşım çilesine son verildi. 16 yıl da sadece yüzde 40‘ı tamamlanan Karadeniz otoyolu projesinin yüzde 60‘lık kısmını 6 senede AK Parti iktidarı olarak tamamladık. 12 Hükümet, 16 Bakan

eskiten fakat yıllardır tamamlanamayan Bolu tünelini hizmete açtık."

Denizli‘nin dört bir yanını duble yollarla çevirdiklerine dikkat çeken Mehmet Yüksel, şunları söyledi: "Duble yollarla Denizli ilimizi çevreledik. Yıllarca bitirilemeyen ve bitmesi kısa sürede hayal bile edilemeyen Aydın Denizli arası duble yol çalışmasını kısa sürede tamamladık. Şimdi sıra Aydın Denizli Antalya güzergahında yapılması planlanan otobanın yapımına başlanmasında ve çok uzun bir süreye yaymadan bitirilmesinde."

Milletvekili Mehmet Yüksel, Denizli olarak 2023 hedeflerini açıkladıklarını ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı: "2023 vizyonumuzu ve hedeflerimizi Denizli olarak belirledik ve geçen günlerde kamuoyuyla paylaştık. Hedeflerimiz arasında Aydın, Denizli Antalya otobanının yapılması bulunmaktadır. Yolları gelişen ve yapılan şehirler kalkınmanın kapılarını açmış demektir. Yine şunu da ifade etmek gerekir ki yollar medeniyet çizgisinin anahtarıdır."

Kaynak: İHA