Kılıçdaroğlu‘nun Sivas Mitingi Helikopter Arızasına Takıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılaçdaroğlu’nun Sivas’taki mitingi helikopter arızasına takıldı. Miting iptal edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılaçdaroğlu’nun Sivas’taki mitingi helikopter arızasına takıldı. Miting iptal edildi.

12 Haziran‘da yapılacak genel seçimler öncesi partilerin genel başkanlarının mitingleri de devam ediyor. Bugün 3 ayrı ilde miting düzenlemesi planlanan Kılıçdaroğlu’nun Rize ve Gümüşhane mitingleri sorunsuz bir şekilde yapıldı. Kılıçdaroğlu’nu Gümüşhane’den Sivas’a getirecek helikopterde yaşanan teknik bir arıza nedeniyle Sivas’a gelemedi. Kılıçdaroğlu helikoptere binmeden arızanın tespit edildiği belirtildi.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılaçdaroğlu’nu dinlemek için Sivas Mevlana miting alanında toplanan kalabalığa önce CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir durumu anlatarak mitingin 20.00’de yapılacağını duyurdu. Bu sırada CHP İstanbul Milletvekili adayı ve ses sanatçısı Sebahat Akkiraz kalabalığı coşturmaya devam etti. İkinci defa kürsüye çıkan Milletvekili Özdemir ve diğer milletvekili adayları mitingin iptal edildiğini açıkladı.

    Kılıçdaroğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Özdemir, “Sayın genel başkanımızla telefonda görüştüm. Bana 12 Haziran seçimlerinden önce Sivas’a mutlaka geleceğini söyledi.” dedi. Son duyurunun ardından kalabalık alanı terk etti.

    Genel Başkan Kemal Kılaçdaroğlu‘nun karayoluyla Sivas‘a geleceği ve akşamı burada geçireceği öğrenildi.