Duacı‘da Sıcak Asfalt Çalışması Devam Ediyor

Kepez Belediyesi Duacı Köyü‘nün bozuk yollarını sıcak asfaltla kapladı.

Duacı‘da Sıcak Asfalt Çalışması Devam Ediyor
Kepez Belediyesi, soğuk asfalt, park ve yeni yol açılması çalışmalarının yapıldığı köyde, asfaltı bozulan eskiyen yolları da yeniliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri köyde bin 243 metre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet yetkisinin kendilerinde olmamasına rağmen Duacı Köyü‘ndeki alt yapı hizmetlerini eksiksiz yerine getirdiklerini söyledi. Duacı Köyü‘nün şehir merkezi ile ulaşımını kısaltan 2,5 kilometrelik yolu hizmete açtıklarını hatırlatan Başkan Tütüncü, köyün Varsak bölgesi ile bağlantısını sağlayacak yolun yapım çalışmasına bu yıl içerisinde başlayacaklarını belirtti.

Antalya‘nın sosyal yaşam merkezi haline getirdiklerdi 140 dönümlük Kent Ormanı‘nın da Duacı Köyü‘nün değerini artırdığını anlatan Başkan Tütüncü, köyün simgesi olan su sarnıcının olduğu alana, içerisinde kurs merkezinin olduğu bir park yaptıklarını söyledi.

Kepez Belediyesi, geçtiğimiz yıl da köyde 2 bin 500 metre yeni yol açtı, 800 metre soğuk asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Kaynak: İHA