"Ak Parti‘nin Hamurunu Millet Yoğurdu"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ‘‘AK Parti‘nin hamurunu millet yoğurmuştur. Biz, sizden başka, milletten başka hiç kimseden talimat almayız. Biz, sizden başka hiç kimsenin önünde boyun eğmeyiz‘‘ dedi.

Erdoğan, partisince Nevşehir‘deki Atatürk Bulvarı‘nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

‘‘12 Eylül halk oylamasında, yüzde 67,5 gibi yüksek bir oy oranıyla, demokrasiye, özgürlüklere, hukukun üstünlüğüne sahip çıkan, ‘çetelere dur‘ diyen Nevşehir‘e şükranlarımı sunuyorum‘‘ diyen Erdoğan, şunları söyledi:

‘‘Sizden aldığımız güçle, sizden aldığımız yetkiyle, sizlerin hayır duasıyla bu yola çıktık, bu yolda ilerliyoruz. Sizin çizdiğiniz istikamette, sizin rotanızda yürüyoruz. AK Parti‘yi millet kurmuştur. AK Parti‘nin kilimini millet dokumuştur. AK Parti‘nin hamurunu millet yoğurmuştur. Biz, sizden başka, milletten başka hiç kimseden talimat almayız. Biz, sizden başka kimsenin önünde boyun eğmeyiz. Sizin onurunuz bizim onurumuzdur. Sizin davanız bizim davamızdır. Sizin itibarınız bizim itibarımızdır.

Rabbime hamdolsun ki bize, size hizmet etmek gibi bir paye verdi. Bizi size efendi değil, hizmetkar kıldı. Biz de çalıştık, çabaladık, mücadele ettik ve sizin emanetinizin hakkını verdik, vermeye çalışıyoruz. Sizin bize yüklediğiniz emanete sahip çıktık, çıkmaya devam ediyoruz.‘‘

-‘‘BU ÜLKENİN BİR FERDİ OLMANIN GURURUNU YÜREĞİMDE TAŞIYORUM‘‘-

Kaynak: AA