Mhp Adayı Açıkel Destek Turunda

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya milletvekili adayı Durmuş Ali Açıkel, Güneysınır ilçesinde hemşehrilerinden destek istedi.

12 Haziran öncesi seçim çalışmalarını sürdüren MHP Konya milletvekili adayı Durmuş Ali Açıkel, memleketi Güneysınır ilçesindeki ziyaretine pazar yeri ile başladı. Alışveriş ve satış yapanlarla sohbet eden Açıkel, vatandaşların şikayetlerini de dinledi. Bir kişinin ilçeye bağlı Karasınır Mahallesi‘nde bir meranın usulsüz satışa çıkarıldığı yönündeki söylemi üzerine Açıkel, konuyu yakından takip ettiklerini, gündeme getirerek kamuoyu oluşturduklarını ve bu satışı engelleyeceklerini belirtti.

Açıkel, Türk toplumunun üretimden çok tüketime yöneltildiğini, tarım ürünlerinin bile ekiminin engellenmeye çalışıldığını ifade ederek, "Bizim tarım politikamız, milli tarım politikasıdır. İsrail‘den alınıp getirilen tohumlarla ürün yetiştirilmeyecek. Bizim kendi tohumlarımız yetiştirilecek. Bunun yetiştirilmesi için üreticiye destek verilecek. Şuandaki hükümetin derdi, ürettirmemek. Buna karşı çıkmak istiyorsanız seçimlerde MHP‘ye destek verin" dedi.

Parti yöneticileri ile birlikte sanayi sitesi ziyaretinin ardından ilçeye bağlı Avcıtepe köyüne geçen Açıkel, kendisinin bu köyde doğduğunu hatırlatıp, ‘Mikro Milliyetçilik‘ yapılmasını istedi. Köydeki bütün oyların partisine verilmesini isteyen Açıkel, Güneysınır halkının hemşehrilerine sahip çıkacağına olan inancını yineledi.

Kaynak: İHA