Enç Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Antalya milletvekili adayı Gökçen Enç, Anayasa‘nın kesinlikle değişmesi gerektiğini belirterek, “Sivil bir Anayasanın hazırlanması sürecinde her kesim dinlenerek görüşü alınmalı. Ben yaptım oldu dememek lazım. Zaten AK Parti de bu konuda gerekli hasasiyeti göstereceğini de her platformda dile getiriyor” dedi.

Enç Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Antalya milletvekili adayı Gökçen Enç, Fener Mahallesi‘nde esnafı ziyaret etti. Vatandaşlar, siyasette kadın sayısının artması gerektiğini belirtirken Enç, “Siyaset sahada yapılır, ben de arkamdaki binlerce kadının desteği ile çok çalışıyorum” dedi.

Esnaf gezisinin ardından çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile bir araya gelen AK Parti Antalya milletvekili adayı Enç, ülkenin demokratikleşmesinin önündeki engellerin seçimden sonra yapılacak sivil anayasa ile kalkacağını söyledi. Enç, “12 Haziran‘da halkımız partimizi üçüncü defa tek başına iktidara taşıyarak ülkemizin önünü tıkayan, daraltan, geleceğini karartan eski ve çarpık siyaset anlayışına son verecek. Yerine, millet eksenli, demokratik siyaset anlayışı işlerlik kazanacak. Halkımız sivil bir anayasa yapımının işaretini referandumda evet diyerek verdi. Anayasa kesinlikle değişmeli, hazırlanma sürecinde her kesim dinlenerek görüşü alınmalı. Ben yaptım oldu dememek lazım. Zaten AK Parti de bu konuda gerekli hassasiyeti de göstereceğini de her platformda dile getiriyor” diye konuştu.

Enç, AK Parti Antalya milletvekili adayı Menderes Türel‘in Güzelobada bulunan Seçim Ofisi‘nin açılış töreninin ardından kahvehane ve ev toplantılarına katıldı.

Kaynak: İHA