Develi‘den Özgan‘a Ziyaret

Adana İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili İsmail Hakkı Develi, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ile bir araya gelerek, görüş alış-verişinde bulundu.

Develi‘den Özgan‘a Ziyaret
İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Memili Güven ile birlikte Özgan‘ı makamında ziyaret eden Develi, burada yapmış olduğu konuşmasında; Kozan‘ın, Adana‘nın en önemli ilçelerinden biri olduğuna dikkat çekerek, bölgede İl Özel İdaresi‘nce yürütülen çalışma ve hayata geçirilen projelerle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Kozan‘da yapılması planlanan çalışma ve yatırımlarla ilgili olarak Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili ve Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan‘ın görüş ve düşüncelerine ihtiyaç duyduklarını anlatan Develi, “Onların hizmette karar alma sürecinin oluşmasında ve hizmetin alana yansımasında katkılarına ve desteklerine özel ihtiyacımız var” dedi.

Kozan‘da yaşanan sorun ve sıkıntıları bildikleri gibi çözüm noktasında neyin nasıl ve ne şekilde yapılacağını da çok iyi bildiklerinin altını çizen İsmail Hakkı Develi, Kozan‘a büyük önem verdiklerini vurguladı. “Kozan halkının hizmetindeyiz” ifadesini kullanan Develi, konuşmasını da şöyle sürdürdü; “Kozan‘ın bu anlamda karar alınma sürecine desteğini bekliyoruz. Değerlendirmelerini ve hizmetin alana yansımasında etkin desteklerini bekliyoruz. Ben Kozan halkına Sayın Belediye Başkanımız Kazım Özgan aracılığı ile sevgi ve saygılarımı iletmek istiyorum.”

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da, aynı zamanda da merkez ilçe Seyhan Kaymakamlığı görevini de üstlenen İsmail Hakkı Develi‘nin söz konusu ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini anlattı. Özgan, “Bizler, Sayın Kaymakamımız İsmail Bey‘i çok iyi tanıdığımız gibi kendisini bir ağabey olarak görüyoruz. İl Özel İdaresi‘nce ilçemize yapılacak çalışma ve hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili olarak gereken desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Kaynak: İHA