Chp Adayı Osman Aydın Bozdoğan’In Köylerini Ziyaret Etti

Seçim çalışmalarına devam eden CHP Aydın Milletvekili adayı Osman Aydın Bozdoğan’a bağlı Yaka , Akseki , Yenice , Amasya , Sırma ve Olukbaşı köylerini ziyaret etti.

Chp Adayı Osman Aydın Bozdoğan’In Köylerini Ziyaret Etti
Aydın’a, Bozdoğan Belediye Başkanı S.Tümer Apaydın, CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hikmet Saatçi, CHP Bozdoğan Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Köylerde yaptığı konuşmada, CHP iktidarında 2-B arazilerinde tarım yapan köylülere öncelik tanıyacaklarını belirten CHP adayı Aydın, “ Orman tahdit ve kadastro işlemlerini en kısa sürede tamamlayarak kadastro yanlışlarını düzelteceğiz.Hak eden köylümüz arazisinin tapusunu alacak. Orman alanlarının korunması ve işletilmesini yine orman köylüsüne ve kooperatiflere bırakacağız. CHP iktidarında orman köylüsü de rahat bir nefes alacak” dedi.

Köylülerin yoğun ilgisi ile karşılaşan CHP Aydın milletvekili adayı Osman Aydın, köylülerin sorunlarını bildiklerini kaydetti. Köylülerin sorunlarının çözümü için çalıştıklarını dile getiren Aydın; “Çözüm için yeterli projemiz var. Sizden destek istiyorum. Köylü biterse Türkiye biter o yüzden köylümüze destek olmalıyız. Üreten köylümüz üretiminin karşılığını mutlaka almalı. Biz köylümüze sahip çıkarak gerekli desteği vereceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA