Akdeniz‘de ‘Sanat Parkı‘ Etkinliği

Mersin‘in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ‘Üretiyoruz, Öyleyse Varız, Kentin Sanatçılarıyız‘ sloganıyla, ‘Sanat Parkı‘ etkinliği düzenleyecek.

Akdeniz‘de ‘Sanat Parkı‘ Etkinliği
Akdeniz Belediyesi‘nden konuyla alakalı olarak yapılan açıklamada, etkinliğin, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan, Atatürk Evi yanındaki Akdeniz Belediyesi ‘Sanat Parkı‘nda gerçekleştirileceği belirtildi. Bu yıl 2‘ncisi düzenlenecek olan etkinlikte, her sanat branşından eserlerin yer alacağı ve her sanatçının eserini sergileme şansına sahip olacağı kaydedildi. Etkinlikte müzik dinletileri, söyleşiler, atölyeler, tiyatro gösterileri ve farklı sanat dallarından sergilerin yer alacağı ifade edildi.

‘Sanat Parkı‘ etkinliğiyle ilgili konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, "Üreten insan kente ve insanlığa değer kadar" diyerek, sanatçıya verdiği önemi dile getirdi. Sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduğunu vurgulayan Türk, "Biz Akdeniz Belediyesi olarak bu etkinlik ile insanlığa değer katan sanatçıların eserlerini yurttaşlarla özgürce paylaşabildikleri bir ortam oluşturuyoruz. İnanıyorum ki gerek aydın ve sanatçılarımız, gerekse Mersinli yurttaşlarımız bu etkinliklerden azami ölçüde istifade edeceklerdir" dedi.

Öte yandan, 31 Mayıs tarihinde başlayacak olan ‘Sanat Parkı‘ etkinliğinin, 3 Mayıs‘ta sona ereceği bildirildi.

Kaynak: İHA