Ece Üner'e canlı yayında kötü sürpriz

Habertürk ekranları ilginç bir canlı yayın kazasına sahne oldu. Ece Üner, Akşam Raporu'nda Diyarbakır'dan kurmak istediği canlı bağlantıda ilginç anlar yaşandı.

Ece Üner'e canlı yayında kötü sürpriz
Ece Üner, BDP'nin adaylarından Altan Tan ve AKP'nin adaylarından Galip Ensarioğlu'nu Diyarbakır'dan canlı yayında ağırlamak istedi. Ancak, Tan ve Ensarioğlu bağlantıya hazırlıksız yakalandı. Önce Tan'a seslenen Üner BDP'li adayın çevresiyle konuştuğunu görünce kameralar yine stüdyoya döndü. Üner, bu kez Ensarioğlu'na seslendi. Ancak, AKP'li aday da çevresiyle diyalog halinde olunca Habertürk spikeri ne yapacağını şaşırdı. Bağlantıda görüntü vardı ancan ses yoktu. Zor durumda kalan Ece Üner bununu üzerine VTR'ye pas atmak zorunda kaldı.

Habertürk’ün tecrübeli haber spikeri Ece Üner,canlı yayında zor anlar yaşadı. Ece Üner canlı yayına bağlanmak istediği Altan Tan ve Galip Ensaroğlu ile ilginç anlar yaşadı.

Habertürk ekranları ilginç bir canlı yayın kazası ile seyircilerinin karşısına çıktı. Başarılı sunucu Ece Üner her akşam canlı olarak sunduğu “Akşam Raporu”nda BDP’nin Diyarbakır’da desteklediği bağımsız milletvekili adaylarından Altan Tan ve Ak Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu’nu canlı yayınına konuk etmek istedi. Canlı bağlantıdan haberi olmayan Altan Tan, yanında bulunanlarla farklı konular konuşuyordu. Durumu bozuntuya vermeyen başarılı sunucu Ak Parti adayı Galip Ensarioğlu’na döndü. Galip Ensarioğlu’ndan da cevap alamayan Ece Üner’in yardımına VTR koştu. VTR’nin ardından canlı yayına devam edildi.

BEYAZ GAZETE