Konaklı Sporcu Köşk‘e Çıktı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül‘ün eşi Hayrünnisa Gül‘ün himayesinde başlatılan “81 İlden 81 Yıldız Projesi‘nin 2011 Yıldızları” Çankaya Köşkü‘nde düzenlenen bir törenle tanıtıldı.

Konaklı Sporcu Köşk‘e Çıktı
Türkiye‘nin 81 ilinden gelen başarılı sporcular Çankaya Köşkü‘nde yapılan resepsiyona sporcularının davet edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, “Spora ve eğitime yaptığımız katkıların meyvelerini topluyoruz. Başarılı sporcular yetiştirmek ve daha sağlıklı, duyarlı, bilinçli bir nesil oluşturmak için çalışmalarımız son hız devam edecek” diye konuştu. Başarılı sporcu İlke Kumartaşlıoğlu Fransa‘da düzenlenen Bocce Bayanlar Dünya Şampiyonası‘nda gösterdiği başarı ile Bocce tarihine geçti. Finalde sergilediği performans ile son anda birinciliği kaçırarak gümüş madalya alan Kumartaşlıoğlu‘nun kazandığı başarılar sayesinde Türkiye Bocce sporunda dünyanın önde gelen ülkeleri arasına adını yazdırdı.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında İzmir‘de düzenlenen 45. Dünya Petank Şampiyonası‘na da ana sponsor olarak büyük destek sağlayan Konak Belediyesi, 50 ülkeden gelen sporculara ev sahipliği yaptı.

Kaynak: İHA