Trabzonspor‘a Coşkulu Uğurlama

Spor Toto Süper Lig‘in son haftasına averajla Fenerbahçe‘nin ardından ikinci sırada giren Trabzonspor yarın karşılaşacağı Karabükspor maçına Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve büyük bir taraftar topluluğu tarafından çiçekler ve tezahüratlarla uğurlandı.

Trabzonspor‘a Coşkulu Uğurlama
Başkan Gümrükçüoğlu‘nun hafta boyu verdiği gazete ilanları ve yaptığı çağrılar neticesinde Trabzonspor‘u binlerce Trabzonsporlu havalimanından uğurlarken, Başkan Gümrükçüoğlu teknik direktör Şenol Güneş ile futbolculara çiçek vererek başarılar dileğinde bulundu. Taraftarların ilgisiyle oldukça mutlu olan futbolcular Karabük‘ten galibiyetle dönerek şampiyon olacaklarına olan inançlarını dile getirdiler.

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzonspor‘un tüm Trabzonlular‘ın ve taraftarların ortak sevdası olduğuna dikkat çekerek "İnşallah yarın oynanacak Karabükspor maçını alarak mutlu sona ulaşacağız. Fenerbahçe‘nin Sivas maçında puan kaybedeceğine inanıyorum ve diliyorum. Trabzonspor‘umuz şampiyon olsun veya olmasın Karabük dönüşünde aynı coşku ve heyecanla takımımızı karşılayacağız" diye konuştu.

Öte yandan Bordo Mavili kafilede sakat ve cezalı oyuncular dahil olmak üzere 24 futbolcu yer alırken, aynı şekilde Trabzon‘a geri dönecek olan kafileye izinli olan Burak Karabük‘te takıma dahil olacak. Trabzon‘dan THY‘ye ait özel uçakla Ankara‘ya giden kafile buradan da takım otobüsüyle Karabük‘e geçecek.

Kaynak: İHA