Müftü Gevher Gebze‘ye Veda Etti

Kahramanmaraş‘a tayini çıkan Gebze Müftüsü Muhammet Gevher, Gebzilelere veda etti.

Kahramanmaraş Müftülüğüne tayin olan Muhammet Gevher için GESİAD veda yemeği verdi. Bayramoğlu Nort Star Otel‘deki yemeğe, Gebzeli iş adamları ve protokol mensupları katıldı. Gebze Belediye Başkanın Adnan Köşker, “Müftümüzle güzel işler yaptık. Ancak devlet memuru olmanın gereği sayın müftümüzün tayini çıktı. Terfi ederek gidiyor. Onu özleyeceğiz. Kendisine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı minnettarız” dedi.

Kaymakam Salih Karabulut ise, “Kahramanmaraş güzel bir yer. Ben müftümüzün bu konuda şanslı olduğunu düşünüyorum. Gebze ye büyük hizmetler verdi. Müftülük binası yaparak, kurslar düzenleyerek, camileri onararak Gebze‘ye birçok hizmet kazandırdı. Gidecek olmasından dolayı hüzünlüyüz. Ancak ben eminin orada da görevini en iyi şekilde yürütecek” şeklinde konuştu.

Müftü Muhammet Gevher, “Topluma din hizmeti veriyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığını temsil etmeye çalışıyoruz. Milletin sevgiye, şefkate ihtiyacı var. Daha önce 10 yıl Alanya‘da görev yaptım. 39 yıllık görev hayatımın 23 yılı Antalya civarında geçti. Allah tekrar bize o bölgelerde görev nasip etti. Gebze‘ye ilk geldiğimde açıkçası biraz buruk bir hisle geldim. Ancak hiç sıkıntı yaşamadım. Milletle kucaklaştık” diyerek, ilçeye veda etti.

Kaynak: İHA