Milas Tsm’Den Müzik Ziyafeti

Milas Türk Sanat Musikisi Derneği yaz dönemi çalışmalarına başladı. Başarılı konserleriyle dikkat çeken derneğe ilginin yoğun olması yöneticileri mutlu ediyor.

Milas Tsm’Den Müzik Ziyafeti
Milas Belediyesi‘nin temin ettiği tarihi binada yaz dönemi çalışmalarına başlayan ve geçtiğimiz aylarda 75. konseriyle Milaslıyla buluşan Türk Sanat Musikisi Derneği yoğun ilgi görüyor.

Milas TSM Derneği Pazartesi ve Perşembe günleri saat 19.00-23.00 saatleri arasında Koro Şefi Engin Esen nezaretinde devam ediyor. Bugüne değin en son 25 Nisan’da olmak üzere 75 konser gerçekleştiren dernek, her meslek grubundan sanatseveri bir araya getirerek profesyonel edasında amatör müzik zevki sunuyor.

25 Nisan’da 600’e yakın katılımcının dinlediği bir konser veren Milas Türk Sanat Musikisi Derneği’nin başkanı Zafer Pınarlık, koro çalışmalarının haftanın Pazartesi günleri saat 21 ve 23.00 saatleri arasında gerçekleştirildiğini aktardı.

Derneğin çalışmaları ve 75. bahar konserine katılımları bulunan ve destek olanlara teşekkür eden Pınarlık; “Çalışmalarımıza büyük özveri ile devam etmekte olan tüm değerli arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. Konser hazırlıklarımız saz ve sözü ile bütün arkadaşlarımla birlik ve beraberlik içerisinde yürütülmekte olup, ancak bu çalışmalarımızın iyi konuma gelmesi, eserlerin iyi okunması iki buçuk ay gibi bir zamanda oluşuyor. Hocamız eserlerde hatasız olduğumuza karar verirse, saygıdeğer Milaslı hemşerilerimizle buluşma zamanını bütün heyecanımızla sabırsızlıkla beklemeye başlarız. 26 Nisan 2011 günü onların bizleri ve derneğimize vermiş oldukları desteğe duygulanmamak mümkün değil.” dedi.

Pınarlık, Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile 75. bahar konserine katılan Milas İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık‘a, Milas İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy‘a, Milas Belediyesi Zabıta Müdürü Salim Tanış‘a kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Kaynak: İHA