Milas’Ta Gençlik Konseri Düzenlendi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyen Milas Belediyesi gerçekleştirdiği etkinliklerle Bayrama ayrı bir hava kattı. Etkinliklerin ilk günü sorunsuz tamamlanırken 2. gün adeta nazara geldi ve 2 saat gecikmeli başladı.

Milas’Ta Gençlik Konseri Düzenlendi
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Milas Belediyesi çeşitli etkinliklerle Bayrama ayrı bir hava kattı. Şenlik tadında geçen kutlamalar ilk gün sorunsuz tamamlansa da 2. gün adeta nazara geldi. Ses ve ışık sisteminde yaşanan sıkıntı nedeni ile iptal edilen Grup Pusula konseri sonrası 1999 yılında kurulan ve söyledikleri rock tarzı şarkılarla gençlerin gönlünde taht kuran Grup Gripin konseri deyim yerindeyse Milas’ı salladı.

Gripin’in söylediği tüm parçalara sonuna kadar eşlik eden gençler, grubun performansına adeta katkı sağladılar. Son yıllarda gerek sahne performansı gerekse katılım bakımından Milas’ın gördüğü en muhteşem konser olan Gripin konseri zorlu sınavlar öncesi Milaslı gençlere ilaç gibi geldi.

Grubun iki saate yakın süren yüksek tempolu performansları sonunda sahneye çıkan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, konserin ellerinde olmayan nedenlerden ötürü geç başlamasına rağmen belediye personelinin büyük bir çaba sarf ederek sorunu aştığını belirterek, hem zaman problemi yüzünden sahne alamayan Grup Pusula’ya hem de uzunca bir süre bekleyen Milaslı gençlere ses problemi nedeniyle yaşanan sıkıntıya gösterdikleri anlayış için teşekkür etti.

Kaynak: İHA