Mehmet Ekici'nin kaseti internete düştü

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici'nin kasete çıktı.Mehmet Ekici'nin kaseti gece yarısı internete düştü. Mehmet Ekici'nin kaseti MHP'de nasıl bir etki yapacak henüz bilinmiyor. Mehmet Ekici'nin kaseti gündemi belirleyecek gibi gözüküyor.


MHP’de bir kaset skandalı daha patlak verdi. Farklı ülkücülük.com adlı site MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi açık bir dille tehdit etmiş, 18 Mayıs saat 10.00’a kadar istifa etmemesi durumunda yeni kasetlerin yayınlayacağını duyurmuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise bundan böyle kimsenin istifasını kabul etmeyeceğini ve kimseden istifa etmesini istemeyeceğini dile getirerek yapılan tehdide sert bir dille karşılık vermişti.

İşte bunun ardından sitede kaseti bilindiği iddia edilen isimlerden birisi olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici’nin görüntüleri internete düştü. Kasette MHP Genel Başkan Yardımcısı Ekici ilkokul öğretmeni olduğu iddia edilen bir öğretmenle görüntüleniyor.

Bu kasetin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu. Bahçeli artık kimsenin istifa etmesine izin vermeyeceğini söylemişti. Ancak görüntülerin internete düşmesinin ardından Bahçali’nin nasıl bir yol izleyeceği henüz bilinmiyor.