Kavgada Ölen Şahıs Toprağa Verildi

Mersin‘de çıkan kavgada, başından silahla vurulması sonucu hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi.

Kamuoyunda "Conolar" olarak bilinen vatandaşlarla başka bir grup arasında çıkan kavgada ateşli silahla başından vurulan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Mehmet Zülfü Tuncer‘in (40) cenazesi, yapılan otopsinin ardından Mersin Devlet Hastanesi morgundan alındı ve Çilek Mahallesi‘ndeki Bekirde Camii‘ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından cenaze, yaklaşık 250 araçlık konvoyla Güneykent Mezarlığı‘na götürüldü. Tuncer‘in cenazesi burada toprağa verildi.

Mersin Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Çilek Mahallesi‘nde komşu kavgasından başlayan olaylarda, ateşli silah, taş ve sopa kullanıldığı, 34 kişinin yaralandığı, yaralananlardan Mehmet Zülfü Tuncer‘in tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. 33 vatandaşın tedavilerinin Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve çeşitli hastanelerinde devam ettiği belirtilen açıklamada, şu bilgiler verildi:

"Olaylar sırasında Cono tabir edilen vatandaşlara ait 6 bina kundaklanmak istenmiş, toplam 7 araç zarar görmüştür. Olaylar sonrasında mahallede yaşayan ve Cono tabir edilen vatandaşların can ve mal emniyetleri için kendi istekleri doğrultusunda uygun bir yere tahliyeleri gerçekleştirilmiş olup, olaylar ile ilgili geniş kapsamlı soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir."

Kaynak: İHA