Kahraman Dedeye Son Görev

Antalya'da foseptik çukuruna düşen torununu kurtarmak isterken hayatını kaybeden Ahmet Yücelmas'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından İstanbul'a götürüldü.

Kahraman Dedeye Son Görev
Antalya‘da bir sitenin bahçesindeki foseptik çukurunun üzerindeki kapağın kırılması sonucu çukurun içine düşen torunu 5 yaşındaki Arda Seçer‘i kurtarmaya çalışırken boğularak hayatını kaybeden Ahmet Yücelmas‘ın (67) cenazesi gözyaşları arasında Antalya Adli Tıp Kurumu‘ndan alınarak Muratpaşa Camii‘ne getirildi.

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Yücelmas‘ın cenazesi yakınlarının gözyaşları arasında cenaze aracına konularak İstanbul‘a gönderildi. Ahmet Yücelmas‘ın naşının cenaze aracına konulması esnasında eşi Müjgan Yücelmas ve kızı Betül Seçer gözyaşlarına boğuldu. Yücelmas, yarın öğleyi İstanbul Eyüp Mezarlığı‘nda toprağa verilecek.

ELVEDA FEDEKAR DEDE

Ahmet Yücelmas‘ın anısına musalla taşına konulan anı defterine Bilge isimli bir vatandaşın yazdığı ‘Elveda fedakar dede. Herkes seni minnetle anacak. Mekanınız cennet, kabriniz nurla dolsun. Sizi tanımamış olsam da her daim muhteşem bir dede olarak anımsayacağım Saygılarımla, Bilge‘ sözleri dikkatleri çekti.

Öte yandan dün tedavi altına alınan Arda Seçer‘in ise bugün taburcu edildiği öğrenildi.
Kaynak: İHA