İsmet Su‘dan Muhalefete Ucuz Mazot Tepkisi

AK Parti Bursa milletvekili adayı İsmet Su, Mudanya‘da vatandaşlarla bir araya geldi. Mudanya‘da akaryakıt istasyonlarını gezen Su, artık milletin muhalefetin boş vaatlerine kanmadıklarını söyledi.

İsmet Su‘dan Muhalefete Ucuz Mazot Tepkisi
Seçim propaganda çalışmaları için Mudanya‘da bulunan Su, Mudanya esnafını gezerek onların sıkıntılarını dinledi. Siteler Mahallesi‘ni gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Su, artık kimsenin boş vaatler inanmadığını, vatandaşın bol keseden dağıtan partilerin söylemlerine karınlarının tok olduğunu söyledi. Su, "Muhalefet, mazotu 1 liradan vatandaşa dağıtacağım diyor. Herkese 600 lira yardım yapacağım diyor. Ama gezdiğimiz yerlerde vatandaşlarımız bize, artık bu insanların vaatlerine kanmadıklarını, AK Parti hükümetinin yaptığı yatırımları gördüklerini söylüyorlar. Devir iletişim, haberleşme devri. Bu devirde kimse kimseyi kandıramıyor. Halkımız, partimizin bir daha seçimleri kazanacağına inanıyor. Vatandaşımız halinden memnun" diye konuştu.

Siteler Mahallesi‘nde vatandaşlarla bir araya gelen Su, Mudanya‘da yapılan yatırımları anlatarak, "Buradaki yerel yönetimin çalışmalarını görüyoruz. İnsanımız da görüyor ve ona göre tavrını belirliyor. Gittiğimiz yerlerde AK Parti‘ye karşı büyük bir ilgi var" dedi. Mahallede gezerken Lütfiye Kılıç adlı bir bayanı gören Su, bir süre kadınla sohbet etti. Başbakanı çok sevdiğini söyleyen Kılıç bir ara gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaynak: İHA