Çorsiad‘ın Geleneksel İşadamları Yemeği

Çorumlu Sanayici ve İşadamları Derneği‘nin (ÇORSİAD) her yıl geleneksel olarak düzenlediği işadamları yemeği, aralarında Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek‘in de bulunduğu iktidar ve muhalefetten milletvekili adaylarını biraraya getirdi.

Swiss Otel‘de düzenlenen yemeğe Çiçek‘in yanısıra, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, siyasi parti temsilcileri, AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Salim Uslu, diğer partilerin milletvekili adaylarından bazıları ile çok sayıda işadamı katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Çiçek, Çorumlulara ‘hemşehrim‘ diye seslendi. "Burada belli başarıyı yakalamış, taşın altına elini koymuş 330 şirket ve 50 binden fazla insana iş ve aş kapısı açmış seçkin bir topluluk var" diyen Çiçek, böylesine güzel bir hareketi

geleneksel hale getirmenin fevkalade zor bir iş olduğunu söyledi. Kendisinin Yozgatlı hemşehrilerinden böyle birşey istediğini ancak bunda başarılı olamadığını anlatan Çiçek, insanın bir doğduğu, bir de doyduğu yer olduğunu ifade etti. Bakan Çiçek, Çorumlu işadamlarından kendisinin de kurulmasında büyük emek verdiği Hitit Üniversitesi‘ne destek vermelerini istedi.

Çorumlu olan AK Parti Ankara İl Başkanı Alparslan, ‘Biz Çorumluyuz birbirimizden sorumluyuz‘ sözünü anımsattı. Türkiye‘nin daha müreffeh yarınlara ulaşması için hep birlikte çalışılması gerektiğini belirten Alparsan, "Ülkesini en çok seven, işini en iyi yapandır. Hal böyle olunca siyaset ve iş dünyasında herkes, sorumluluklarını layıkıyla, birlikte yerine getirmelidir" dedi.

Kaynak: İHA