Cemil İpekçi'de bir kadına aşık olmuş

Cuma akşamları TNT ekranlarında yayınlanan Hülya Avşar Show bu haftada sürprizlerle doluydu.

Cemil İpekçi'de bir kadına aşık olmuş
Avşar kızının bu hafta ki konukları şarkıcı Berksan, ünlü modacı Cemil İpekçi, güzel sunucu Oylum Talu, oyuncu Önder Açıkbaş ve manken Tülin Şahin’di. Hülya Avşar canlı yayında tenis muhabbeti yaptı, Cemil İpekçi canlı yayında göbek attı, Hülya Avşar Show’da Beyaz Show’un reklamı yapıldı….

Programa arkadaşları ile yaptığı tenis maçını anlatarak başlayan Hülya Avşar “Sevgili Reyhan ve sevgili Ayla 4-2 yenik durumdayken, seti almam sizi çok üzmüş olabilir. Bu gece ki programı izleyerek bugünkü maçı unutabilirsin.” diyen Avşar kızı Efe Ünlüsoy’a da maç için randevu verdi. Hülya Avşar sanat camiasında tenisin giderek yaygınlaştığını ifade ederek “Herkese hocalık yapmaya hazırım.” dedi.

Kral Tv müzik ödüllerini de eleştiren Hülya Avşar “Mesela Berksan ve Sıla çok iyi sanatçılar. Sıla 5 dalda aday gösterildi ödül alamadı. Berksan’da gecede yoktu.” dedi. Bunun üzerine modacı Cemil İpekçi “İşinizi iyi yapabilirsiniz ama savaşmanızda gerek” deyince Avşar kızı baklayı ağzından çıkardı “Senin söylediği şekilde değil bizim savaşmamızın dışında dönen şeyler var.” diyerek Kral Tv müzik ödüllerinin hakkaniyetli bir şekilde dağıtılmadığını söyledi.


Avşar kızı Habertürk’ün güzel sunucusu Oylum Talu ile oyuncu Önder Açıkbaş’ı birbirine yakıştırınca programda renkli dakikalar yaşandı. Hülya Avşar’ın bu sözleri Oylum Talu’yu utandırırken, Avşar kızı Oylum Talu ile Önder Açıkbaş’ın arasını yapmak için çok mücadele etse de Oylum Talu bu ilişkiye sıcak bakmadı “Önder benim kardeşim” dedi.

İnternette tıklanma rekorları kıran ve Beyaz Show’da “İstanbul olmaz olsun” şarkısı ile ünlenen Didem-Fırat ikilisi Hülya Avşar’ın programına konuk oldu. Şarkılarını seslendiren amca yeğen, ve da konuşmasında Beyaz Sohw’a da teşekkür etti. Beyaz Show ile aynı saatlerde talk-show yapan Hülya Avşar ise bu sözler karşısında şaşırsa da durumu bozuntuya vermeyerek “Hadi Beyaz yine bizden yararlandın.” dedi.

Hülya Avşar Show’a konuk olan ünlü modacı Cemil İpekçi, müziğin ritmine dayanamayınca canlı yayında göbek attı. Hülya Avşar’la göbek atan Cemil İpek’in göbek showu stüdyodakilerden büyük alkış aldı. Cemil İpekçi Hülya Avşar Show’da bilinmeyen yönlerini de anlattı. 22 yaşındayken Melike Demirağ’a aşık olduğunu itiraf eden İpekçi “İnsanlar beni başka türlü tanıyor ama ben her telden çaldım. Helva da dedim, havla da dedim. Zeki Müren’in evine gitmiştim. Denizden bir kız çıkmıştı. Dünyada bir daha böyle güzel bir kızı ömrüm boyunca görmedi. Ona aşıktım. Çok sevmiştim. Ömrümde iki kişi ile evlendim. İstemediklerimle evlendim ama istediklerimle evlenemedim. Melike Demirağ’la hep dost kaldım. Melike’nin gelinliğini bile ben diktim.” dedi.

BEYAZ GAZETE