Başbakan Erdoğan Yarın Bursa‘da

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Bursa‘da halka seslenecek.

Başbakan Erdoğan, saat 16.00‘da Kent Meydanı‘ndaki Bursa Mitingi ile halkla buluşacak. AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa teşkilatları olarak Başbakan Erdoğan‘ı en iyi biçimde ağırlayacaklarını söyleyip, her seçim döneminde olduğu gibi yarın AK Parti‘nin yine en görkemli siyasi parti mitingini düzenleyeceğini söyledi. Ekonomiden sağlığa, eğitimden dış politikaya, savunmadan gençlik ve kadın politikalarına kadar tüm alanlarda 8,5 yıldır yaptığı hizmet ve yatırımlarla halkın yüzünü güldüren AK Parti‘nin, 3. kez tek başına iktidar olmaya hazırlandığını hatırlatan Yalçın, "22 Mayıs Pazar günü bizim ve tüm halkımız için demokrasi şölenidir. Kent Meydanı‘nda tüm vatandaşlarımızla birlikte sadece Türkiye için değil, artık dünya için de lider rolü üstlenmiş Başbakanımız Erdoğan ile birlikte olacağız. AK Parti, Başbakanımızın öncülüğünde 3. kez iktidar olma fırsatını, yaptığı hizmetlerle, uygulamalarıyla yakaladı. Unutmayalım ki bugüne kadar hiçbir siyasi partiye de bu nasip olmadı. Bu nedenle Bursa mitingi tarihi önem taşıyor. Biz de tüm kadrolarımızla bu mitinge en iyi biçimde hazırlandık" dedi.

MİTİNGDEN SONRA 38 AÇILIŞ YAPILACAK

Yalçın‘ın açıklamalarına göre Başbakan Erdoğan, yarın Kocaeli mitinginin ardından helikopterle Bursa‘ya ulaştıktan sonra saat 16.00‘da Kent Meydanı‘nda halka hitap edecek. Başbakan Erdoğan, konuşmasının ardından eski Tekel Binası‘nın yerinde inşa edilen yeni Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü Binası‘nı hizmete açacak. Başbakan, SGK İl Müdürlüğü ile birlikte aynı anda video konferans yöntemiyle 38 yatırım ve tesisin açılışını daha yapacak. Erdoğan‘ın açılışını yapacağı okul, restorasyon, park, yol, gölet, baraj ve tesislerin listesi şöyle:

"Bursa Orhaneli Karıncalı Göleti, Bursa İznik Hisardere Göleti, Orhaneli-Karınca Göleti Sulaması, Yenişehir - Boğazköy Barajı, 5. Yıldırım 75.Yıl Kız Meslek Lisesi, İnegöl TOKİ Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O, Yıldırım Yiğitler 75.Yıl İ.Ö.O, Nilüfer Görükle TOKİ Lise, 9. Akıncıtürk İ. Dikmen İ.Ö.O. Ek Bina, Vilayetler Hiz. Birliği Anaokulu, Yıldırım Mevlana Mah. Anaokulu, Maltepe Anaokulu, Osmangazi Emek TOKİ İlköğretim Okulu, İnegöl İstaş-Kenttaş İ.Ö.O, Karacabey-Arız-Doğla Sulama Tesisi, Mudanya-Çınarlı Orhaniye-Çekrice Sulama Tesisi, Karacabey-İnkaya Sulama Tesisi, Mudanya-Hasköy Sulama Tesisi, Yenişehir-Yeniköy Sulama Tesisi, Harmancık-Kepekdere Sulama Tesisi, Harmancık-Karaca Bekdemirler Sulama Tesisi, İsaören-Dipsizgöl İçme Suyu Arıtma, Nilüfer-Maksempınar Asfaltı, Gemlik Zeytin Salamura ve İşletme Tesisi, Yıldırım Şağbani Dergâhı Restorasyonu, Hacı Sevindik Cami Restorasyonu, Osmangazi Tarihi İmaret Restorasyonu, Osmangazi Ulucami Çevre Düzenlemesi, Osmangazi Dağ-Der Kültür Merkezi, Osmangazi Atıcılar Hizmet Binası, Gemlik Karaca Ali-Narlı Sosyal Tesisleri, Mudanya Güzel Yalı İtfaiye Binası, Özlüce/Nilüfer Ertuğrul Park, Nilüfer Alaattin Bey-Özlüce Kavşağı, Orhaneli Belediyesi Anı Parkı Çevre Düzenlemesi, Gürsü Belediyesi Gürsu Düğün Salonu, İl Sağlık Müdürlüğü İznik Toplum Sağlığı Merkezi, Osmangazi SGK İl Müdürlüğü"

Kaynak: İHA