Bakan Çelik Seçim Bürosu Açtı

Devlet Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Zeynep Karahan Uslu‘nun, Emniyet Caddesi‘ndeki seçim bürosunun açılışını yaptı.

Bakan Çelik Seçim Bürosu Açtı
Devlet Bakanı Faruk Çelik, Haziran‘ın 13‘ünden sonra işin ağır tarafının kendilerinin sırtında olduğunun bilincinde ve bunun şuurunda olarak vatandaşın karşısına çıktıklarını söyledi.

Açılışta yaptığı konuşmada, Şanlıurfa‘da bulunduğu 1 ayı aşkın süre içinde köylerde, ilçelerde, kent merkezinde gezip, vatandaşlarla bir araya geldiğini ve hemen hepsinin dertlerini, isteklerini sabırla dinlediğini, bu süreçte Şanlıurfalılarla et ve tırnak gibi olduğunu belirten Bakan Çelik, "22 gün sonra yani Haziran‘ın 13‘ünden sonra işin ağır tarafının bizim sırtımızda olduğunun bilincinde ve bunun şuurunda olarak karşınızdayız. Şanlıurfa‘nın sorunlarını sırça köşklerde oturarak değil, yerinde gezerek

fotoğrafladık. 10 gün sonra dağıtacağımız kitapçıkta sorunların çözümlerini tarihleriyle birlikte belirteceğiz ve sizlere dağıtacağız ki takipçi olasınız. Taahhüt ettiklerimizin bir bir çözüme kavuştuğunu göreceksiniz inşallah. Biz boş vaatlerde bulunmayız" dedi.

Bu seçimde de partisine güçlü bir şekilde destek verilmesini isteyen Bakan Faruk Çelik, AK Parti‘nin Şanlıurfa‘da 12‘de 12 yapması gerektiğini söyledi. Yapılan konuşmanın ardından Ak Parti milletvekili adayı Zeynep Karahan Uslu‘nun seçim bürosunun açılışı gerçekleşti.

Kaynak: İHA