İstifaları istenen 4 Mhp'li halen Ysk listelerinde görülüyor

MHP İzmir İl Başkanı Musavat Dervişoğlu'nun, 2011 yılının Haziran ayında yapılacak genel seçimlerden partisinden milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığı görevinden istifa ettiği iddia edildi.

İstifaları istenen 4 Mhp'li halen Ysk listelerinde görülüyor
MHP İzmir İl Başkanı Musavat Dervişoğlu, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK)'nın aldığı karar gereği milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığı görevinden istifa ettiği belirtildi.
MHP GENEL MERKEZİ GENELGE YAYIMLAMIŞTI
MHP Genel Merkezi teşkilatlarına bir yazı göndererek aday olmayı düşünen il ve ilçe başkanları ile icra kurulu üyelerinin 31 Aralık'a kadar istifa etmelerini istemişti. Bu genelge gereği milletvekili adayı olmak isteyen MHP İl Başkanlarının istifalarını hazırladığı öğrenildi.
İLK İSTİFA MALATYA İL BAŞKANI ÖMER EKİCİ'DEN
Genelge doğrultusunda Malatya İl Başkanı Ömer Ekici bugün istifa eden ilk isim oldu. Ekici'nin ardından ikinci istifa haberi İzmir’den geldi.
İŞTE İSTİFA EDECEK İL BAŞKANLARI
Önümüzdeki günlerde, MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, Ankara İl Başkanı Ömer Demirel, MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel, MHP Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, MHP Hatay İl Başkanı Şefik Zengin ile MHP Kocaeli İl Başkanı Ruhi Çavdar'ın da 2011 seçimlerinde milletvekili adayı olmak için görevlerinden istifa etmeleri bekleniyor.