Assassin's Creed 1092 fan sitesi açıldı

Assassin's Creed 1092 fan sitesi açıldı. Tüm Assassin's Creed oyuncuları burada bir araya geliyor, oyun ve tarih hakkında paylaşımlarda bulunuyor.

Assassin's Creed 1092 fan sitesi açıldı
Son birkaç haftanın en rağbet gören gündemi Assassin's Creed Revelations oldu. Tamamıyla İstanbul'da geçecek olan oyunda Kapadokya ve yine Osmanlı İmparatorluğu'nun tebası olan Suriye sınırları içerisinde yer alan Masyaf'da bulunuyor. Özellikle Assassin's Creed oyunlarını seven oyuncular Assassin's Creed Revelations'a çok büyük ilgi göstermeye başladı. Crysis kadar ve hatta daha fazla beğeni toplayan Revelations'ın duyulması üzerine bir araya gelmek isteyen oyuncular için bir platform oluşturuldu.

Assassin's Creed 1092 adlı Türk fan sitesi açıldı. Sitesi ve forumuyla amaç olarak Assassin's Creed oyunlarını sevenleri bir araya toplayıp, tarihi sohbetler yapmak isteyen site kurucuları birçok teknoloji ve oyun topluluğundan da desteği aldı

Assassin's Creed oyunlarının üreticisi Ubisoft ve Türkiye temsilcisi Tiglon'la da görüşen site yetkilileri adım adım resmi bir fan siesi olma yolunda ilerliyor.

www.assassinscreed1092.com adresinden topluluğa ulaşabilirsiniz.