Başkan korktu Vali kahkahaya boğuldu

Erzincan'da da ilk kez açılışı yapılan sinemada korku filmi izleyen Belediye Başkanı AK Partili Yüksel Çakır ve AK Parti Erzincan milletvekili adaylarının durumlarını ekrandan izleyen Vali Abdulkadir Demir, kahkahaya boğuldu.

Başkan korktu Vali kahkahaya boğuldu
Kent merkezindeki bir AVM’de hizmete giren sinemanın açılışını Vali Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve AK Parti Erzincan Milletvekili adayları Sebahattin Karakelle, Burhan Çakır tarafından yapıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen açılışın ardından Belediye Başkanı Yüksel Çakır, milletvekili adayları Sebahattin Karakelle, Burhan Çakır ve İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun ile ilk filmi izlemek üzere 4 kişilik koltuk bulunan kabine girdi.

İşletmeciler tarafından bilgi verilmesi ardından hazırlanan özel gözlükleri takan Başkan Çakır ve beraberindekiler filmi izlemeye başladı. Hareketli koltuklar üzerinde zor anlar yaşayan başkan ve beraberindekilerin içerde yaşadıkları dışarıdan ekrandan izlendi. Vali Abdülkadir Demir ve yanındakiler, içerde olup biteni dışarıdaki ekrandan izlerken kahkaha attı.