Necati Çetinkaya Adana Büyükşehir Belediyesi’Ni Ziyaret Etti

AK Parti MYK üyesi ve Adana Milletvekili adayı Necati Çetinkaya, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

AK Parti MYK üyesi ve Adana Milletvekili adayı Necati Çetinkaya, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Mustafa Tuncel, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, belediye meclis üyesi Ali Acembekiroğlu, Niyazi Çetinkaya, İlhan Çetinkaya ile belediyenin üst düzey bürokratları da hazır bulundu.

Belediyenin çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi veren Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Çetinkaya ailesi olarak Adana ekonomisine önemli katkılarda bulundukları için teşekkür etti.

“İşsizliğe Çözüm Paneli”ndeki hedeflerini anlatan Başkan Vekili Aldırmaz, Adana’daki işsizlik sorununda yerel yönetimlerin de kusurlu olduğunu yineledi. Bankalardaki 8.5 katrilyonluk mevduatın aktif ekonomiye kazandırılması gerektiğinin altını çizen Aldırmaz, “Güven ortamı olmazsa, sermaye toplumdan uzaklaşır. Çünkü sermaye korkaktır. Adana olarak bizim paraya-pula ihtaycımız yok. Sadece morale ihtiyacımız var. Milletvekillerimiz, Valiliğimiz, belediyemiz, meclis üyelerimiz, meslek odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız işbirliği yaparak, bu morali sağlamalıyız” dedi.

Projelerin gerçekleşmesi için hükümetin desteğine ihtiyaçlarının olduğunu da kaydeden Aldırmaz, “Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde çalışıyoruz. Adana-Yumurtalık ve Adana-Tuzla arasında 2 ayrı bulvar yapıyoruz. Böylece Yumurtalık’taki Enerji Üssü ile Tuzla’nın hemen yanındaki Tarsus Golf Turizmi ile bütünleşeceğiz. Ayrıca, Güney ve Güneydoğu Başbakanlık Çalışma Ofisi’nin Adana’ya açılmasında da sizlerden destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Vekili Aldırmaz’a verdiği bilgilerden dolayı teşekkür eden Necati Çetinkaya, Adana’nın, Anadolu’nun en büyük metropol kenti olduğunu vurguladı. Yumurtalık ve Tuzla’ya yapılan bulvarların çok önemli olduğunu kaydeden Çetinkaya, konuyla ilgili şunları söyledi; “Sayın Başkanı kutluyorum. Yumurtalık; dünyanın en büyük enerji merkezi olacak. Tuzla da turizm ve spor merkezi olacak. Geleceği şimdiden planlamanız çok önemli. Bulvar çok akıllıca bir hizmet. O bulvar sanayinin beyin noktasının bir bağlantısı olacak. Bölgemiz deniz, kültür ve inanç turizmi açısından önemli değerlere sahip. Önümüzdeki yıllarda Tarsus-Dörtyol arası dünyanın turizm merkezi olacak. Adana’nın hak ettiği yere gelebilmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız.”