'CHP cıvık cıvık popülizm yapıyor'

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, " CHP'nin popülizm yapmaya başladığını savunarak, "Bu 70'lerde Türkiye'nin felaketi oldu. 90'ların felaketi de popülizmle olmuştu. Bu mantık Türkiye'yi uçuruma götürür. CHP'nin yaptığı da bundan farklı değil" dedi.

'CHP cıvık cıvık popülizm yapıyor'
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Kılıçdaroğlu'nun siyasetin seviyesini düşürdüğünü ifade ederek, "Geçmişte bu kadarı hiç olmamıştır. Her gittiği yerde küfür ediyor, hakaret ediyor. Siyasette seviye bu kadar düşürülmemeli" diye konuştu.

Beyaz tv ekranlarında yayınlanan Metin Özkan ve Deniz Güçer'in sunduğu Beyaz Koltuk programının dünkü bölümüne Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli konuk oldu. Gedikli, CHP'nin siyasetteki üslubunu eleştirdi.

"KILIÇDAROĞLU SİYASETİN SEVİYESİNİ DÜŞÜRDÜ"

Miting meydanlarının havasının farklı olduğunu belirten Gedikli, "Ama CHP Genel Başkanı seviyeyi hakikaten düşürdü. Geçmişte bu kadarı hiç olmamıştır. Her gittiği yerde küfür edyor, hakaret ediyor. Bu kadar seviye kaybetmemişti siyaset" dedi.

Bunu Kılıçdaroğlu'nun acemiliğine, tecrübesizliğine verdiğini ifade eden Gedikli, "Bir de işi başka bir noktadan, milletten de bir karşılık bulamadığınızı hissettikçe agresifleşirsiniz, kötü yöne gitmeye başlar siyasetiniz. O yönde gittiğini düşünüyorum. Ben istiyorum ki CHP'li arkadaşları kendisini uyarsınlar. Siyasette üslup, seviye bu kadar düşürülmemeli" diye konuştu.

Muhalafetin projelerini de değerlendiren Gedikli, "Bir kere bunların hiç birisi bir proje diye isimlendirilecek şeyler değil. Bu bir popülizmdir ve cıvık cıvık bir popülizmdir" ifadelerini kullandı.

CHP'nin yıllardan beri iktidar olamadığı için şimdi bir susamışlığı olduğunu söyleyen Gedikli, "12 Haziranda en çok oyu nasıl alabilirim mantığı içerisinde olmadık şeyleri söylemeye başladılar. Yani popülizm yapmaya başladılar. Bu 70'lerde Türkiye'nin felaketi oldu. 90'ların felaketi de popülizmle olmuştu. Bu mantık Türkiye'yi uçuruma götürür. CHP'nin yaptığı da bundan farklı değil" şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE