Chp‘den Esnaf Ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) milletvekili adayları Ereğli merkez seçim bürosunun açılış töreninden hemen sonra kent esnafını ziyaret ettiler.

Chp‘den Esnaf Ziyaretleri
CHP Parti Meclisi Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, partinin Zonguldak milletvekili adayları Neriman Posbıyık, Ünal Demirtaş ve 1.sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Mehmet Haberal‘ın kardeşi Osman Haberal‘ın bulunduğu CHP‘liler, yaklaşık bir saat süren bir turla Karadeniz Ereğli esnafının hatırını sordular. Özellikle pazaryerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan CHP‘liler, 12 Haziran 2011 genel seçiminde kendilerine ve partilerine destek istediler. Gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinin ardından Zonguldak milletvekili adayı Neriman Posbıyık misafirlerini sahil bandından bulunan Sevgi Barış Dostluk Cafe‘de ağırladı. Cafe‘de dinlenme fırsatı bulan CHP‘liler, burada, her mahalleden kadın temsilcilerinin katıldığı ve Milletvekili Adayı Neriman Posbıyık‘ın düzenlediği toplantı öncesinde vatandaşlara hitap ettiler.

Yapılan bu konuşmaların ardından da Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve Osman Haberal Karadeniz Ereğli‘den ayrıldı.

Kaynak: İHA