Aydın, İzmir’E Atandı

12 Haziran milletvekili seçimlerinde Antalya’dan Milletvekili adayı olan ve sıralamada yer bulamayan Muğla Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne atandı. İbrahim Aydın’ın yerine ise Antalya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ali Yıldırım atandı.

Aydın, İzmir’E Atandı
2 yıl önce Muğla Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüten İbrahim Çiftçi İzmir’e, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne ise Antalya Orman Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim Aydın atanmıştı. İbrahim Aydın’ın Muğla’dan İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne atanmasının ardından Muğla’ya yine Antalya Orman Bölge Müdür Yardımcılığını yürüten Ali Yıldırım atandı.

Antalya Serik nüfusuna kayıtlı Ali Yıldırım, 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Askerlik görevinin ardından Türkiye’nin birçok ilinde şef, işletme müdürü, şube müdürü olarak görev yaptıktan sonra 2009 yılında atandığı Antalya Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken 30 Nisan 2011 tarihli resmi gazetede yayınlanan kararnameyle Muğla Orman Bölge Müdürü olarak atandı ve Muğla’daki görevine dün başladı.

Kaynak: İHA