Ak Partili Adaylar Döşemealtı‘nda

AK Parti Milletvekili adayı Menderes Türel ve Hüseyin Samani, seçim çalışmalarını Döşemealtı‘nda sürdürdü.

Ak Partili Adaylar Döşemealtı‘nda
Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı çalışmada AK Partili adaylar ilk olarak Ilıca pazarında esnafı ziyaret etti. AK Parti Milletvekili adayı Menderes Türel ve Hüseyin Samani, Yeniköy, Çığlık, Ayanlar, Yeşilbayır ve Düzlerçamı mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Düzlerçamı piknik alanında Sivaslılar Delice Köyü Derneği‘nin düzenlediği programa da katılan AK Partililer, piknik yapan vatandaşlarla sohbet etti, sorunları dinledi.

Programın yoğun olması sebebiyle Nebiler Mahallesi‘nde düzenlenen toplantıya geciken AK Partili milletvekili adayları yağan yağmurda bekleyen vatandaşlar coşku ile karşıladı. AK Parti Milletvekili adayı Hüseyin Samani, “8,5 yıldır verdiğiniz destekle ülkemiz büyüyor. Tüm bu yapılan hizmetler sizlerin desteği ile oldu. Hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim‘ dedi.

Döşemealtı Kömürcüler Köyü‘nde düzenlenen toplantıda konuşma yapan AK Parti Milletvekili adayı Menderes Türel, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Biz altyapı çalışmalarına ağırlık vererek, kentimizin geleceğini düşündük. Tabii ki, altyapı çalışmaları her zaman vatandaşı yorar. Biz her ortamda, eğer ki kentimiz kazanacaksa biz kaybetmeye dünden razıyız demiştik. Halkın kararına saygımız sonsuz, biz hiçbir zaman vatandaşımıza küsmedik. Halka hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun‘u ve AK Parti milletvekili adaylarını alkışlarla karşılayan TOKİ sakinleri açtıkları pankartta ‘TOKİ-Belediye Elele Daha Güzel Günlere‘ sözlerine yer verdi. Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun insan odaklı hizmet ürettiklerini belirterek, “Her zaman vatandaşın yanındayız. Vekillerimizle elele vererek daha güzel hizmetleri ilçemize kazandıracağız. Hiçbir kimsenin şüphesi olmasın ki, halkımıza ne söz verdiysek, hepsini teker teker gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA