Ak Parti Gençlik Kolları Kutlu Doğum Programı Düzenledi

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Kutlu Doğum Haftası nedeniyle program düzenledi.

Ak Parti Gençlik Kolları Kutlu Doğum Programı Düzenledi
Adapazarı Kültür Merkezi‘nde düzenlenen programa AK Parti Sakarya Milletvekili adayları Ali İhsan Yavuz, Ender Serbes, Ayşenur İslam, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Ak,Erdoğan Demirci, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özden, İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek ve partililer katıldı.

Program el kitapçığı şeklinde hadis-i şerif ve karanfil dağıtımıyla başladı. İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Kaptanoğlu ve İl Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanı Zeynep Işık okudukları naat ile izleyiciler oldukça duygusal anlar yaşadı. Ardından gerçekleşen Mehmet Fatih Güçel ney dinletisi dinleyenleri büyüledi. Ardından Senai Demirci ile ‘‘Peygamber Efendimiz Aramızda mı?‘‘ konulu sohbet ile devam etti.

İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özden, Gençlik Kolları olarak güzel bir program daha gerçekleştirdiklerini belirterek, “Peygamber Efendimiz (sav) anmak için düzenlediğimiz programa yoğun ilginin olması gelecek programlar için bizlere itici bir güç olmuştur. Programlarımızın bu denli alaka görmesi, her programımıza yoğun katılımların olması bizleri onurlandırmaktadır .Bizlere teveccüh gösterip, hiç bir zaman yalnız bırakmayan Sakaryalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Gençlik kolları bu tarz programlar düzenlemeye devam edecektir" dedi.

Kaynak: İHA