Pazarlar’Da Bahar Şenliği

Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi Sosyal ve Kültürel etkinlikleri çerçevesinde İlçede “Pilav Günü ve Bahar Şenlikleri” düzenlendi.

Pazarlar’Da Bahar Şenliği
Pazarlarlar Belediyesinin hem sosyal ve Kültürel etkinlikleri hem de Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Pilav Günü ve Bahar Şenlikleri Cumhuriyet Meydanında düzenlendi. Büyük katılımın olduğu şenliklere Ak Parti Kütahya Milletvekili ve Milletvekili adayı Soner Aksoy, Gediz Belediye Başkanı Mehmet Ali Saraoğlu, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir, Ak Parti Gediz İle Pazarlar İlçe teşkilatları Meslek Yüksekokul öğrencileri vatandaşlar katıldı.

Pilav Günü ve Bahar Şenliklerinde şenliklere katılanlara etli pilav ve ayran ikram yapıldı. Şenliklere katılanlar müzik eşliğinde eğlendiler.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, “Belediyemizin sosyal ve kültürel etkinliklerinden olan pilav Günü ve Bahar Şenlikleri ilçemiz halkının birlik ve beraberliğini artırma adına yapılmış bir programdır. Bu konuda büyük başarıya ulaştığımızı söyleyebiliriz. Büyük bir katılım oldu. Şenliklerimize katılan herkese teşekkür ederim.

Kaynak: İHA