Köylere Doğalgaz Müjdesi

AK Parti Bursa milletvekili adayları Bursa‘nın Orhangazi ilçesine bağlı Örnekköy‘e çıkarma yaptı.

Köylere Doğalgaz Müjdesi
AK Parti adayları genel seçimlere az bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı. Orhangazi adayı İsmail Aydın, 3. sıra milletvekili adayı Hüseyin Şahin ve Orhangazili kadın milletvekili Adayı Tülin Erkal Kara, Örnekköy‘de vatandaşları dinledi. Örnekköy‘ün kendileri için bir kale olduğunu söyleyen Orhangazi İlçe Başkanı Neşet Çağlayan, desteklerini partiden esirgemedikleri için tüm Örnekköylülere teşekkür etti.

Yıllardır Örnekköy‘ün doğalgaz talebini bildiklerini söyleyen milletvekili adayı İsmail Aydın, doğalgaz konusunda açıklamalarda bulundu. Aydın, mevzuat gereği doğalgazdan köylerin yararlanamadığını, fakat bu kanunun değişmesiyle birlikte Örnekköy‘ün doğalgaza kavuşacağını söyledi. Buna benzer birçok yasanın değişmesi için sivil anayasanın oluşturulması gerektiğini belirten Aydın, "Bundan önceki tüm anayasalar hep darbe anayasası, olağan üstü durumlarda çıkarılmış anayasalar olmuştur. Bu yasalar hayatı derinden etkiliyor. Bizlere destek verin ki mecliste demokratik bir sivil anayasa çıkaralım" dedi.

Örnekköy‘ün ve diğer köylerin doğalgaz hasretinin sona ereceğini belirten Aydın, "Doğalgazda sıra ilçelerden sonra köylerde" diye konuştu.

Kaynak: İHA