Dp‘li Çınaroğlu‘nun Seçim Gezileri

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Samsun Milletvekili Adayı Vedat Çınaroğlu, "DP; milli, manevi ve insani değerleri esas alan seçim beyannamesi ve her konudaki çözüm projeleriyle insanlarımızı yeniden merkez sağda buluşturacaktır" dedi.

Dp‘li Çınaroğlu‘nun Seçim Gezileri
Vedat Çınaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Vezirköprü ilçesini ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Vedat Çınaroğlu, DP Samsun İl Başkanı Mustafa Genç Osmanoğlu başkanlığında oluşturulan Seçim Koordinasyon Merkezi‘nin 12 Haziran‘a kadarki çalışmalarla ilgili görev bölümü ve takvim yaptığını, bu çerçevede seçim gezilerini sürdürdüklerini belirtti.

Seçim çalışmaları kapsamında Vezirköprü‘ye geldiklerini belirten Çınaroğlu, "İlçe Başkanımız Hakan Kiper ile ve İlçe Başkan Yardımcımız Önder Erdem ile birlikte Vezirköprü‘de ziyaretlere başladık. Cuma günü ilçe teşkilatımızda parti üyelerimizle yapacağımız toplantıdan sonra cuma namazını eda edip esnaf ziyaretlerimizi tamamlayacağız. Önümüzdeki günlerde de ilçe başkanlığımızın öngördüğü şekilde köy ziyaretlerinde bulunacağız. DP; milli, manevi ve insani değerleri esas alan seçim beyannamesi ve her konudaki çözüm projeleriyle insanlarımızı yeniden merkez sağda buluşturacaktır" diye konuştu.

Kaynak: İHA