CHP İzmir Milletvekili Adayı Erdal Aksünger: 'Biz halkın iktidarını kuracağız'

Aksünger Konak İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği kahvaltılı toplantıya katıldı. Aksünger, 'Biz halkın iktidarını kuracağız. Bu yüzden ayrımız gayrımız olmadan herkesi kucaklıyoruz' dedi.

CHP İzmir Milletvekili Adayı Erdal Aksünger: 'Biz halkın iktidarını kuracağız'
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge Adayı Erdal AKSÜNGER, CHP Konak İlçe Başkanlığı’nın Konak ilçesindeki muhtarlara düzenlediği kahvaltılı toplantıya katıldı. Ahmet Priştina Kent Arşivi ve Müzesi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıya CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus, CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaaddin Yüksel ve CHP İzmir Milletvekili adayları ile Konak İlçesi muhtarları katıldı. CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus yaptığı konuşmada, Konak’ta bir aile olduklarını, Konak’a bağlı 113 mahallenin muhtarına ilçe başkanlığının çalışmalarına destek verdikleri için teşekkür ettiğini belirtti.

CHP İzmir Milletvekili Adayı Erdal Aksünger: 'Biz halkın iktidarını kuracağız'


CHP İzmir 1. Bölge Adayı Erdal AKSÜNGER, İlçe başkanlığına ve teşkilata çalışmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini bildirdi. İki gün öncesinde Elazığ, Erzurum ve Erzincan mitinglerine katıldığını söyleyen Aksünger, Doğu Anadolu’daki coşkudan çok mutlu olduğunu söyledi. Türkiye’nin hemen her bölgesinde CHP coşkusu hissettiğini, partisinde de büyük bir heyecan gördüğünü belirtti. Erdal Aksünger, gittiği her yerde her partiden insanla görüştüğünü, bu konuda ayrım yapmadığını ve hepsiyle ortak bir noktada buluşabildiklerini söyleyerek, ‘Biz halkın iktidarını kuracağız. Bu nedenle ayrımız gayrımız olmadan herkesi kucaklıyoruz" mesajını verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaaddin Yüksel, Türkiye’nin çektiği sıkıntıları en iyi bilenlerin muhtarlar olduğunu söyleyerek, CHP’nin projelerini de en iyi muhtarların anlatabileceğine dikkati çekti. Yüksel, CHP iktidarında, muhtarlara yönelik reformların da olacağını belirtti. CHP iktidar olduğu zaman, muhtarların SGK primlerini devletin ödeyeceğini, milletvekili seçimlerinde muhtarların halk tarafından seçileceğini öne süren Yüksel, muhtarların ayrıca İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi’nde de söz sahibi olacaklarını belirtti. Alaaddin Yüksel, ‘Halkın her türlü sorununu sizler taşıyorsunuz’ diyerek, Türkiye’yi beraber değiştirip dönüştürme çağrısında bulundu.