Ali Uzun Köy Gezilerini Sürdürdü

19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun, Kdz.Ereğli‘de belde ve köy ziyaretlerinde bulunarak destek istedi.

Ali Uzun Köy Gezilerini Sürdürdü
19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun, beraberindeki heyetle birlikte Kdz.Ereğli‘de belde ve köy ziyaretlerinde bulunarak destek istedi.

Zonguldak Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun Kdz. Ereğli‘ye bağlı Güneşli Beldesi Çayırlı Köyü, Yunuslu Köyü, Danişmentli Köyü, Aydınlar Köyü, Kızılcapınar Köyü, Üçköy, Zindancılar Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Güneşli Beldesi ziyareti sırasında bir yaşlı bir vatandaşın Ali Uzun‘un yanına gelerek, sen herkese ama görüştüğüm herkese ayrım yapmadan hizmet etmişsin. Allah senden razı olsun” demesi Ali Uzun‘u duygulandırdı. Uzun, “Onlar bizim insani görevimizdi, elimizden geleni yatık. Bugün Zonguldak meselelerinin çözümüne katkı sağlamak için adayız. Sizden Zonguldak için destek istiyorum” dedi.

Gittiği her köyde kalabalık heyetler tarafından karşılanan Ali Uzun, bu durumun mutluluk vereci olduğunu ifade etti. Güneşli Beldesinde vatandaşlarla bir süre sohbet eden Ali Uzun, bugünün bayram olduğunu vurgulayarak, “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum. Dini ve milli bayramlarımızın kıymetini bilmezsek çocuklarımıza da anlatmazsak bu ülkenin birlik ve beraberliğinden endişem olur. Gördüğünüz gibi bugün mutlu günlerimizden birisini yaşıyoruz. Bu bölgemizin hepsinde benim için çok değerli büyüklerimizi görme imkanı bulduk. Bu gururu bir kez daha yaşıyorum. Hemşerilerimizi Kdz. Ereğili ve köylerinde bizi kucaklamasından da oldukça mutluluk duyuyorum. Bugün bu bölgemiz de 4 ailemizin cenazesi var. Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum. Ailelerine ise sabırlar diliyorum. Önümüzde 12 Haziran 2011 seçimleri var. Hemşerilerimiz listeleri inceleyip en iyisini yapacaklarından eminim. 12 Haziran akşamı Zonguldak bir ilki başararak TBMM‘ye bağımsız bir milletvekili göndermenin mutluluğunu yaşayacaktır. Ben onların yanındaydım. Yine yanlarındayım. Yarın yine inşallah yanlarında olacağım. Bügünde benim yanımda olmalarından dolayı bir kere daha teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA